06-03-2013, 11:01 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
خواهش میکنم علی جان. مگه سونگا رافا آماده رو در استرالیا 2008 نبرد؟ مگه سونگا فدرر آماده رو در ویمبلدون 2011 نبرد؟ مگه بردیچ فدرر آماده رو در یو اس اپن 2012 نبرد؟ اگه راجر آماده نبود چطور ویمبلدون 2012 رو برد؟؟ چطور نواک 2011 رو در رولند برد؟ نمیشه که هر وقت راجر ببازه بگین آماده نبوده و هر وقت میبره بگین آمادست. به نظر من راجر الان هم کاملا آمادست ولی معلوم نیست چشه. شاید بیشتر عدم انگیزه باشه. چیزی که در سالیان سال از راجر بیشتر دیده شده این بوده که اگه راجر سرو زدنش رو فرم باشه برندست مثل بازی دیشب و اگه سرو زدنش رو فرم نباشه یا به سختی میبره یا بازندست.
|
با این تحلیلت مطمئن تر شدم ک تنیسو ب تازگی ب صورت جدی دنبال میکنی
اخه سروش عزیزم فدرر 2012 و 11 در عنفوان 30 سالگی رو چطور میتونی با راجر 6-7 سال پیش قیاس کنی . تو اگه بازیای راجر چندسال پیش رو میدیدی کاملا متوجه میشدی الان یک اپسیلون چابکی (یکی از مهمترین فاکتورهای تنیس) اون موقع رو نداره , توی زمین خیلی سنگین راه میره ب نسبت اون موقع .
اگه فدرر توی این سن میاد نواک رو توی بهترین دوران بازیش که نادال رو چند سری تو فینال خاک شکست داده بوده 3-1 میبره نشان از هوش و زکاوت و قدرت زهنیشه ن اوج بودنش بنا بر تفسیر شما
ب خرد قسم اگه شماها یک بازی از راجر رو در سالهای 2003- 2008 میدید اینجوری تحلیل نمیکردید
فورهندش چنان بود ک اکثر بازیکنا اگه شات هم میخواستن بزنن سمت فورهندش نمیزدن
بکهند solid
چابکی ب سان پلنگ
کوه انگیزه
|
|
|