نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
میشه بگی این چه سطحی از تنیس بود که نتونستند گرند اسلم ببرن؟؟؟ افشین این حرف از تو بعید بود. در خوب بودن نلبندیان و سفین و گونزالس و ..... تو زمان خودشون هیچ شکی نیست. پس اگه اینطوره سونگا و فرر و بردیچ و ...... هم دارن تنیس خوبی تو زمان خودشون ارائه میدن ولی با وجود ماری و جوکو و فدرر و نادال نتونستن گرند ببرن.
حرفت خیلی مسخره بود. این حرفا از تویی که اینجا وقتی کسی سوال داره ازت میپرسه واقعا بعید بود. تنیس 2روز نیست شروع شده افشین جان از نظر من مهم این نیست که آدم چند وقت تنیس نگاه میکنه مهم اینه که چقدر از تنیس میفهمه. به نظر من تنیسوری که نتونه گرند اسلم ببره نباید بزرگش کرد الکی. من ادعام نمیشه از تنیس زیاد میدونم و مثل شما چند تا اصطلاح خارجی بلد نیستم.ولی اینقدر مرد هستم که وقتی تو چت باکس یک حرفی میزنم اینجا هم تکرار کنم. پس اگه اینطوره این 6 تا گزند اسلم نوله رو باید طلا گرفت که با وجود نادال و ماری و فدرر و بردیچ و دلپوترو و فرر و سونگا و...... میبره.
در ضمن بازیهای مارات سافین عصبی رو زنده دیدم در مورد چیزی که نمیدونی صحبت نکن. راستی یادم رفت شما فکر میکنی فقط خودت تنیس میبینی.
|
با اون قسمت قرمز رنگ حرفت به شدت موافقم.