نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 04:58 AM   #235
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

سُرخوردن راجر نقطه عطف بازی و رقم خوردن یه نتیجه جالب توجه بعد از عملکرد عالی در ست اول بود
فدرر تمرکزش رو تاحدودی از دست میده و با چند ارور ساده ورق بنام سیمون برمیگرده
از Performance راجر در طول تورنمنت و ب خصوص ست اول این بازی میشد به راحتی شانس برد رو بهش داد
حتی با وجود از دست دادن دو سِت چون مشخص بود این آشفتگی ذهنی به مرور به حالت اولش برمیگرده و نبض بازی رو در اختیار میگیره . هرچند که همیشه حریف مقابل سیمون نیست ! یه وقتایی هم جای جبران باقی نمیمونه (ویمبلدون-سونگا)
جالبه همه جا بحث روی اون لیز خوردن به ظاهر ساده فدرر در ست دوم هست :

Federer Falls, but Not Out of Contention, Rallying to Victory

Federer back from the brink to halt Simon
The 17-time Grand Slam champion breezed through the first set, only to lose all form after a seemingly innocuous tumble early in the second. Suddenly the French No.15 seed took control and looked all set to win, until Federer revived in the fourth set as abruptly as he had been subdued
"By Kate Battersby"

خود راجر هم در این مورد میگه :

"صدمه ای ندیدم بعد از اون اتفاق . ولی شاید اعتماد به نفس اولیه رو از دست دادم و برای مدت کوتاهی از جریان بازی خارج شدم . من خوشحالم که تونستم راهی برای منظم کردن بازیم پیدا کنم و در زیر فشار آسوده خاطر باشم"

و کامنت های بعضی تماشاگران در این مورد :

At the end of the first set, NO BLOODY WAY was this going five.
And then... He tumbled. And from that moment on, everything went downhill.
یا

Roger's tumble in the second set was an accident, but it only helped Gilles Simon to show what he's capable of: Winning 3 out of 4 break points while not letting Roger to have even one in the second and third

====================

در کل سبک بازی سیمون برای فدرر اونقدرا هم ناخوشایند نیست
بیشتر رو Nerveـــشه این بشر و یهو بازی گره میخوره
من به شخصه از بازی سیمون (زیاد) بدم نمیاد ولی تنیسور رو مخی هست

ویرایش توسط AndreS : 06-03-2013 در ساعت 05:51 AM
AndreS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: