دوس نداشتم وارد بحث شما دوستان بشم اما سروش جان با تمام احترامی که واست قاءلم خودت حرفتو باور داری اصلا؟هرکی گرند نگیره تنیسور نیستش واقعا دیدگاهت فقط قهرمانی؟من اصلا تخصصی در تنیس ندارم بی تعارف فقط از بازیا بعنوان یک بیننده لذت میبرم و حرفامم بعنوان ی بینندست اما لذت ورزش فقط قهرمانی نیستش داداشم حرکات زیبا در ورزش حرف اولو میزن بعد قهرمانی.نکه قهرمانی بی ارزش باشها اما اینجور که تو گفتی بقیه ادما شرکت نکنن بهتره.راجبع تنبلیم حق با اقا افشین شما از کجا میدونی خیلیا تلاش نکرده باشن و شکست خوردن؟هر انسانی ی ظرفیتی داره بیشتر نمیشه که داداش گلم.از پستام متوجه میشی از نوله خوشم میادش خصوصا سبک بازیش و اعتماد بنفس عالیش پس اصلا حرفم از رو احساس نبودش باید قبول کرد در هر ورزشی افرادی هستن که جز استثناها هستن مثل فلپس توی شنا و شایدم روزی رکورداشونو یکی بشکنه اما این افراد هرگز فراموش نمیشن.من قبول دارم اگه راجر اگه همسن نادالو نوله بودش کمتر گرند میبردش اما اینم باید تو قبول کنی که در اینصورت نادالو نوله هم کمتر گرند میبردن خصوصا نوله چون نادال اکثرشو توی رولند گرفته اما نوله توی همه زمینا خوبه.سروش جان به شخصه از اطلاعات شما همیشه طی این مدت استفاده کردم اما قبول کن شما زیاد یطرفه به قاضی میری انصافم خوب چیزی داداشم.ببخشید وسط بحثتون پریدم.
|