نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2013, 12:49 AM   #233
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

خب راجر رفت مرحله بعد.برعکس انتظار بازی سختی شد.بعد از ست اول ورق برگشتو سیمون عالی بازی کرد.اما فدرر بارها نشون داده براحتی بازی رو نمیبازه .مخصوصا توی گرند اسلم.دیدن "لئوناردو دی کاپریو" توی استادیوم جالب بود.عاشق این مرد با بازیهای فوق العادشم.فردا نادال با نیشیگوری بازی داره.من میگم نادال برنده این بازیه، اما بازی راجتی نخواهد بود.این تنیسور ژاپنی بعضا بدجوری موی دماغ بزرگان میشه.نباید دستکم گرفتش.اگر همه چیز اوکی باشه نادال بعدش باید با استن بازی کنه که اونم بازیه جالبی میشه.راجرم بازی بعدیش با سونگاست.روی کاغذ فدرر برنده است اما سونگا اصلا حریف آسونی نیست.انتظار بازی راحتی نداشته باشید.به نظرم سخترین بازی راجر تا فینال همین بازیه.سیمون نشون داد میزبانی چه انگیزه ای به فرانسویها میده.هرچند راجر از این چیزها زیاد دیده ولی انگیزه خیلی مهمه.من میگم راجر 3.2 میبره.اما نواک.یه حسی میگه نواک بدون دادن یه ست تا نیمه نهائی میره.حریف فرداش بازیکن بدی نیست.ولی من کلا از آلمانیها خوشم نمی آد.حتی فوتبالشون.راستی این تیپسارویچ دیگه شورشو در اورده.به هیچکس نه نمیگه.حرف اخر اینکه جای ماری و دل پوترو خالیه.میدونم شاید روی خاک رس اینها زیاد خوب نیستند ، اما بازم جنگندگیشون (مخصوصا ماری) قابل ستایشه.خیلی دوست داشتم توی این مسابقات میبودند.حیف شد.

ویرایش توسط mehdi_juve : 06-03-2013 در ساعت 12:57 AM
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: