06-03-2013, 12:00 AM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
در مورد اون بحثمون من باز حرف خودم رو میزنم. تنیسوری که نتونه گرند اسلم ببره یک قرون نمی ارزه از نظر من. چون از تنبلیشه که نمیتونه ببره. به نظر من سونگا و بردیچ اگه تنبلی نکنن و سخت تمرین کنن خیلی راحت گرند میبرن و اگر نه نوله وقتی دید همش به رافا و راجر میبازه چطور خودش رو قوی کرد؟ ماریان وایدا مربی نواک گفته نواک بعد از اینکه در رولند گاروس 2010 به ملزر باخت گفت میخوام همه چیز رو تغییر بدم و همین حرفش و تمرینات سختش باعث شد سال 2011 3تا گرند ببره و مرد شماره 1 بشه. چطور ماری وقتی مربیش رو عوض کرد و سخت تمرین کرد تونست گرند ببره؟
چطور سونگا تونست استرالیا 2008 رافا رو ببره ولی دیگه بعدش نتونست؟ اینها همش از تنبلی است به نظر من.
به نظر من خواستن تو هر چیزی توانستن است با صبر و تلاش فراوان.
|
شما از کجا میدونی که خیلیهای دیگه هم چنین تصمیماتی نگرفتن؟!
شاید خیلیهاشون چنین تمصیماتی گرفتن، ولی بازم دستشون از رسیدن به جام کوتاه موند چون با بازیکنای بهتر از خودشون رو به رو شدن.
همون طور که گفتم، معیاری برای سنجش این موارد وجود نداره! شما چون دوست داری حرف خودتو اثبات کنی، اونطور که دلت میخواد از این نتایج برداشت میکنی!
هیچ کس نمیتونه بگه، فرضاً نلبندیان در حد فلان تنیسوری که یک اسلم برده نبوده! اسلم بردن و افتخارات بیشتر، نشونهی Dominationـه شما در بین هم نسلیهاتون هست، یعنی از اون فیلدی که درش رقابت میکردین بهتر بودین. اما مقایسه زمانهای مختلف کار بیهودهای هست، چون نه شما میتونی بگی فیلد گذشته ضعیفتر بوده و نه کسی که میتونه بگه فیلد الان ضعیفتر. هیچ راهی واسه بررسی این موارد وجود نداره و همش تخیلاته.
این وسط کسی که روی نسل خودش بیشترین سلطه رو داشته و تدوام قهرمانیهاش بیشتر بوده و رکوردهای بیشتری داشته، از دیدگاه عموم Greatest of All Time شناخته میشه، ولی بازم نمیشه به اون Best of All Time گفت. چون نمیتونیم تنیسورای الان رو با 10 سال یا 20 سال پیش مقایسه کنیم.
===
یه چیز دیگه. شما گفتی تنیسوری که نمیتونه گرنداسلم بگیره، یه قرون نمیارزه.
در حال حاضر، در تنیسورهای Tour که جز 70-80 نفر اول هستن، 5 تا قهرمان اسلم داریم: فدرر، نادال، جکوویچ، ماری و دلپوترو. یعنی نوواک کلاً با 4 تا حریف بدردبخور رو به رو شده (از دیدگاه خودتون! مصدومیت رافا و دلپوترو رو هم در نظر نمیگیریم).
یه سالی مثل 2005، که فدرر و نادال گرنداسلم بردن، بازیکنایی که اسلم برده بودن و توی فیــلد بودن: فدرر، نادال، اگسی، هیوئیت، سفین، رادیک، خوان کارلوس فررو و گاستن گائودیو (شاید کسای دیگه هم بودن در اون زمان که من به خاطر نیست).
یعنی فدرر و نادال واسه بردن اسلم با 7 تنیسوری که بیش از یه قرون میارزیدن رقابت میکردن! پس فیلــد طبق گفتهی خودتون، نسبت به این چیزی که نواک داره دَرِش رقابت میکنه خیلی قویتــر بوده!
ویرایش توسط Afshin : 06-03-2013 در ساعت 12:25 AM
|
|
|