06-02-2013, 11:37 PM
|
|
Novak's Fan
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
شما متر داری که میدونی اونا واسه گرنداسلم بردن توی دنیای کنونی تنیس خوب بودن یا نبودن؟!
شما میدونی که خیلی از استعدادها به خاطر نبوغ فدرر و نادال نتونستن افتخار کسب کنن؟
چون گرنداسلم نبردن معنیش بد بودن نیست، معنیش اینه که کسایی بهترشون وجود داشتن، کیا؟! فــدرر و نادال، دو نفری که جز 5 تنیسور برتر تاریخ هستن. نه فقط از نظر افتخار، بلکه از نظر سطح بازی هم از دید منتقدان جز 5 تای برتر تاریخ هستن.
همدوره بودن با فدرر و نادال کار سادهای نیست، همین نواک تا زمانی که فدرر و نادال در Prime بودن، فقط 1 اسلم برد! چندین و چند بار توسط فدرر و نادال از گرفتن گرنداسلم محروم شده بود.
دقیقاً حرف من در مورد بردیچ و سانگا هم همینه، شما نمیتونی بگی اینا تنیسورای بزرگی نیستن چون اسلم نبردن! شاید تو هر دورهی دیگهای بودن اسلم مییردن، و یا شاید بدتر هم نتیجه میگرفتن. اینا چیزی نیستن که با یه دو دو تا چارتای ساده بخواید واسشون جواب پیدا کنید.
تنها کسی که داره این جا حرف مسخره میزنه شمایی، یه تنیسور عیارش از بازیای که ارائه میده مشخص میشه نه فقط اسلم بردن. ممکنه شما تنیسور عالیای باشی، ولی توی دورهای بازی کنی که با 3 تا از برترینهای تاریخ هم دوره باشی، نتیجش میشه از دست دادن خیلی از تورنمنتهای معتبر.
بهوونه تراشی کار سختی نیست، منم میتونم بگم اگه رافا رافای 2008 بود، اگه راجر راجر 2006 بود، نواک یه تورنمنت هم توی سال نمییرد! منم میگم 5 تا از اون اسلمهای نواک مربوط به زمانی بوده که فدرر و نادال افت کرده بودن! میبینی بهوونهتراشی چقدر راحته؟!
|
شما میگی من تنها کسی هستم که اینجا حرف مسخره میزنم افشین جان درسته؟
چطور اون زمانی که من میگفتم تنیسورهایی مثل ماری و جوکو و فدرر و نادال تمام تلاششون رو برای مسترزها نمیزارن همه شما تو بحث و تبادل نظرات حرفهای من رو مسخره میکردید ولی اون روز تو چت باکس همتون با این نظر من موافق بودید؟ مشکل شما راجری ها اینه که چون با هم رفاقت دارین حرف دلتون رو نمیزنید و دیکتاتوری برخورد میکنید. شاید هم همین الان چند نفر از راجری ها با نظر من موافق باشن ولی به خاطر رفاقتشون طرف راجری ها باشن. البته تو نسبت به بقیه راجری ها منطقی تر هستی. باز جای شکرش باقیه.
من فقط میگم بد نیست مرد باشیم و حرفی رو که تو چت باکس میزنیم اینجا هم بزنیم و سر حرفمون باشیم.
|
|
|