06-02-2013, 11:19 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
میشه بگی این چه سطحی از تنیس بود که نتونستند گرند اسلم ببرن؟؟؟ افشین این حرف از تو بعید بود. در خوب بودن نلبندیان و سفین و گونزالس و ..... تو زمان خودشون هیچ شکی نیست. پس اگه اینطوره سونگا و فرر و بردیچ و ...... هم دارن تنیس خوبی تو زمان خودشون ارائه میدن ولی با وجود ماری و جوکو و فدرر و نادال نتونستن گرند ببرن.
حرفت خیلی مسخره بود. این حرفا از تویی که اینجا وقتی کسی سوال داره ازت میپرسه واقعا بعید بود. تنیس 2روز نیست شروع شده افشین جان از نظر من مهم این نیست که آدم چند وقت تنیس نگاه میکنه مهم اینه که چقدر از تنیس میفهمه. به نظر من تنیسوری که نتونه گرند اسلم ببره نباید بزرگش کرد الکی. من ادعام نمیشه از تنیس زیاد میدونم و مثل شما چند تا اصطلاح خارجی بلد نیستم.ولی اینقدر مرد هستم که وقتی تو چت باکس یک حرفی میزنم اینجا هم تکرار کنم. پس اگه اینطوره این 6تا گزند اسلم نوله رو باید طلا گرفت که با وجود نادال و ماری و فدرر و بردیچ و دلپوترو و فرر و سونگا و...... میبره.
در ضمن بازیهای مارات سافین عصبی رو زنده دیدم در مورد چیزی که نمیدونی صحبت نکن. راستی یادم رفت شما فکر میکنی فقط خودت تنیس میبینی.
|
شما متر داری که میدونی اونا واسه گرنداسلم بردن توی دنیای کنونی تنیس خوب بودن یا نبودن؟!
شما میدونی که خیلی از استعدادها به خاطر نبوغ فدرر و نادال نتونستن افتخار کسب کنن؟
چون گرنداسلم نبردن معنیش بد بودن نیست، معنیش اینه که کسایی بهترشون وجود داشتن، کیا؟! فــدرر و نادال، دو نفری که جز 5 تنیسور برتر تاریخ هستن. نه فقط از نظر افتخار، بلکه از نظر سطح بازی هم از دید منتقدان جز 5 تای برتر تاریخ هستن.
همدوره بودن با فدرر و نادال کار سادهای نیست، همین نواک تا زمانی که فدرر و نادال در Prime بودن، فقط 1 اسلم برد! چندین و چند بار توسط فدرر و نادال از گرفتن گرنداسلم محروم شده بود.
دقیقاً حرف من در مورد بردیچ و سانگا هم همینه، شما نمیتونی بگی اینا تنیسورای بزرگی نیستن چون اسلم نبردن! شاید تو هر دورهی دیگهای بودن اسلم مییردن، و یا شاید بدتر هم نتیجه میگرفتن. اینا چیزی نیستن که با یه دو دو تا چارتای ساده بخواید واسشون جواب پیدا کنید.
تنها کسی که داره این جا حرف مسخره میزنه شمایی، یه تنیسور عیارش از بازیای که ارائه میده مشخص میشه نه فقط اسلم بردن. ممکنه شما تنیسور عالیای باشی، ولی توی دورهای بازی کنی که با 3 تا از برترینهای تاریخ هم دوره باشی، نتیجش میشه از دست دادن خیلی از تورنمنتهای معتبر.
بهوونه تراشی کار سختی نیست، منم میتونم بگم اگه رافا رافای 2008 بود، اگه راجر راجر 2006 بود، نواک یه تورنمنت هم توی سال نمییرد! منم میگم 5 تا از اون اسلمهای نواک مربوط به زمانی بوده که فدرر و نادال افت کرده بودن! میبینی بهوونهتراشی چقدر راحته؟!
|
|
|