نمایش پست تنها
قدیمی 06-02-2013, 10:42 PM   #3
federer4ever
Roger's Fan
 
آواتار federer4ever
 
تاریخ عضویت: Feb 2012
پستها: 41
سپاس: 235
در 40 پست 412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
اینا وقتی توی Prime بودن، چپ و راست با فدرر،نادال، سفین، هاس، داویدنکو، نلبندیان و باقی بازیکنایی که در اون زمان در اوج بودن برخورد میکردن. شما سال 2006 بازی‎های ربردو رو ببینید تا بفهمید چه تنیسور قابلی بود.

دو سال تنیس می‌بینید فکر می‎‌کنید فقط نواک تنیسوره! ادعا هم نکنید که 10 ساله تنیس می‌بینیم، چون اگه می‌دیدید این حرفا رو نمی‌زدید.

تنیسی که نلبندیان در اواخر سال 2005 و 2007 بازی می‌کرد به راحتی یکی از سطح بالاترین تنیس‌های تاریخ بوده. داویدنکو وقتی که در اوج بود یکی از قابل‌ترین تنیسورای چند ساله اخیر بود، ولی به خاطر وجود راجر و رافا نمی‌تونستن خیلی افتخار کسب کنن.

مارات سفین رو که شما احتمالاً بازی‌ای زنده ازش ندیدی، ولی بازی‌ای که سفین در سال 2005 ارائه می‌کرد فرازمینی بود.
نواک در بهترین فُرم زندگیش و روی سطح خاک مقابل یه فدرره 30 ساله شکست خورد، توی یو اس اپن هم یه پوینت با باخت فاصله داشت! اینا نتایجش در بهترین سال ورزشیش بود. تصور این که یه فدرر 25-26 ساله چیکار میکرد با این نواک کار سختی نیست.

خلاصه فکر نکنید تنیس دو روزه شروع شده! یه کاری می‌کنید آدم از دیدن تنیسورای جدید هم نتونه لذت ببره
اقا افشين دمت گرم قسمتي از حرفاي دلمو گفتي
federer4ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی federer4ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: