06-02-2013, 12:28 PM
|
|
Member
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic
Maria Sharapova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
بر گرفته از رویتر - ترجمه توسط آقای علیپور عزیز.
ماریا شراپووا درخواست اجرای سیستم "هاک آیز(چلنج)" را در رولندگاروس کرد، بعد از اینکه در سِت دوّم برنده شد از یک فریاد اشتباه(داور خط) ناراحت بود.
ماریا شراپووا گفت: داور صندلی بسختی از مکان خود پائین میاید تا نشانه های توپ در خاک رس را بررسی کند این مورد در رولندگاروس معمولی است. شراپووا اعتقاد دارد زمان تکنولوژی است بعد از اینکه او روز شنبه پیروز شد و از یک فریاد نادرست داور خط ناراحت بود. شراپووا در حالیکه در سِت دوّم 3-1 عقب بود و سرویس میکرد برای بار دوّم از داور صندلی درخواست کرد تا مکان برخورد توپ با زمین را بررسی کند. داور صندلی با اصرار شراپووا مکان برخورد توپ با زمین را بررسی کرد امّا فریاد داور خط را مورد تائید قرار داد اگرچه تکرار تلویزنی نشان داد که بدبینی شراپووا بحق بوده است.
ماریا شراپووا به خبرنگاران گفت: اوّل از هر چیز هدف من آن فریاد اشتباه داور خط نیست. من برای خودم فکر میکنم که داور صندلی محل برخورد توپ با زمین را از مکان واقعی یک پا دورتر نشان میدهد. با این موضوع این یک علامت سؤال بزرگ برای من است. تمام 3گرانداسلم دیگر سیستم هاک آیز(چلنج)دارند و من میدانم چنین شرایطی اتفاق می افتد اگرچه در خاک رس کمتر است. چرانه؟ چرا از سیستم هاک آیز استفاده نکنیم. منظورم این است -آیا نگرانی مادی است؟ من چنین فکرنمیکنم.این یک دلیل بسیار مهم است که در یک پوئن خیلی مهمی اتفاق افتاد و در هر شرایطی احتمال دارد اتفاق بیافتد.
شراپووا گفت: در 3گرانداسلم دیگر هر بازیکن 3چلنج در هرست داردو اگر احساس کند که داور خط اشتباه فریاد زده از سهمیه چلنج خود استفاده میکند.این سیستمی است که هم برای بازیکنان وهم برای طرفداران جالب است.
|
واقعا حق باشاراپواست و فکر کنم توی پست قبلیم به این موضوع اشاره کردم.واقعا مسخره است که با تکنولوژی برتری که وجود داره انقدر ساده دارند کار رو دنبال میکنند.راستی یه سوال دارم که چرا بازیکنها دنبال انتخاب توپ هستند ؟و چرا یکی مثل سرنا ویلیامز براش مهم نیست؟همون توپی که میگیره رو سرویس میزنه و حتی اگر برگشت بخوره همونو ورمیداره بازی میکنه.اما بقیه چند تا توپ میگیرند یکی دوتا رو انتخاب میکنند.چرا؟ دنبال چیند؟به چیش نگاه میکنند؟
|
|
|