نمایش پست تنها
قدیمی 09-15-2009, 08:04 PM   #2048
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
همه ی تنیس تو فدرر خلاصه نمیشه! تماشاگران اگه تنیس رو تحریم کنن که فدرر و تنیس و ای تی پی و .... معنائی نداره!! اومدیم و فدرر گفت وسط زمین دستشوئی نصب کنید چون لایقه باید هر چیزی گفتش بهش عمل کنن؟؟
ATP و ITF میخوان تماشاگر جذب کنن! فدرر و نادال و تورنمنت ها همه برای تماشاگران هستن... یادمه رادیک گفته بود این هوک آی خیلی Fun ه چون به تماشاگر این هیجان رو میده که حدس بزنه توپ تو بوده یا بیرون!!
ندیدی هر وقت یکی چلنج میده مردم چه شوقی می کنن و چه هورائی می کشن؟؟ ITF نمیاد بخاطر نه فدرر نه هیچ کس دیگه تنیس رو تغییر بده وگرنه همون سال 2006 که هر دوی فدرر و نادال به تقویم سالیانه اعتراض می کردن تورنمنت ها و هفته های برگزاری رو کمتر میکردن

در مورد اون قسمت هایلایت هم من تو یه روز 5 ساعت بازی کردم و دیگه نای تا خونه اومدنم نداشتم!! سختی تنیس رو فقط با یه بار راکت دست گرفتن میشه حس کرد ولی ربطی نداره به من و کولر و ...! این شغلیه که فدرر خودش انتخاب کرده کسی زورش نکرده بره تنیس بازی کنه وقتی خودش انتخاب کرده دیگه نه منتی هست نه چیزی... اون یه تنیسور حرفه ایه بالاخره باید فرقی بین یه تنیسور پروفشنال و یه تنیسور در پیت یا آماتور باشه دیگه؟؟

فدرر نقش غیر قابل انکاری در اعتلای تنیس در عصر حاضر داره. پس همه و همه باید بهش احترام بذارن.

فدرر چیز غیر منطقی نمی گه. مثالت مثل اکثر حرفات احمقانه بود.

من اصلا حرفای تورو باور ندارم
با اون شکمی که من دیدم، نیم ساعت چیه؟ یه ربع هم نمی تونی بدوی. توپ ازت 5 متر فاصله داشته باشه طرفشم نمی ری. بدوی؟

بله، تنیس شغلیه که راچر انتخاب کرده. ولی انتظار داره لااقل حقش رو نخورن.
کسایی که می گن اشتباه داوری جزوی از ورزشه، تاحالا به عمرشون انقدر ندویدن که احساس کنن قلبشون داره میاد توی دهنشون
لم دادن، الکی اظهار فضل می کنن

من می گم وقتی یه نفر زحمت می کشه، نمی تونه ببینه یه داور اون بالا نشسته، داره گند می زنه به همه چی.

هوک آی یه چوب دو سر نجسه
سر یه توپ مشکوک مثلا

هر دو تنیسور اعتقاد دارن که حق با اوناس مثلا
مثلا همین توپ دیشب فدرر که تابلو بود اوته
اون مساله باعث می شه تنیسور نسبت به هوک آی بدبین بشه و سر توپهای بعدی هم نتونه بهش اعماد کنه.
تنیسور مقابل هم چون از این تکنولوژی برخورداره، هی می خواد روی توپهای مشکوک بختش رو امتحان کنه.

حالا فرض کن Umpire یه Overrule می ده
و هوک آی معلوم می کنه که غلط بوده
کلا ، کاریزمای داور زیر سوال می ره و باعث می شه تنیسورها به او هم بدبین بشن
هوک آی کلا جو بدی رو در بازی به وجود میاره.

در حالی که اگه همه مجبور باشن حرف داور رو گوش کنن، دیگه اصلا این بحث ها پش نمیاد
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: