نمایش پست تنها
قدیمی 06-01-2013, 11:09 PM   #186
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

بازی نواک و دیمیتروف از اونی که فکر میکردم راحتتر در اومد.بازی خوب نوله که ارورهای کمی داشت و در مقابل بازی پر از اشتباه دیمیتروف نشون داد که نوله آماده است و به این راحتی پا پس نمیکشه.نوله داره بازی به بازی بهتر میشه و کاملا از روند بازیها مشخصه.فقط من زمانیکه نواک کمی احساس درد کرد واقعا نگران شدم که فکر نکنم موضوع خاصی باشه و به نظر مهم نمیاد(خدا کنه).نادال هم بازی جالبی داشت و بالاخره ست اول رو نباخت که نشون میده اونم داره رو به جلو کار میکنه.انصافا فابیو بکندهای خیلی خوبی میزنه و استایل باحالی داره.اگر دقت کرده باشید توی بازی خیلی سعی میکرد ضرباتش رو سمتی بزنه که نادال با بکهند مجبور بشه جواب بده و بعضی اوقات سریع روند بازی رو عوض میکرد و با بکهندهای عالیش امتیازهای خوبی میگرفت.ولی در کل به نظرم بازیکنی نیست که از پس نادال بتونه بربیاد.کلا یکم نادال عصبی به نظر میرسه.نمیدونم چرا.بازی بعدی نوله فکر کنم دوشنبه با Philipp Kohlschreiber آلمانیه.من بعید میدونم مشکل خاصی برای نواک ایجاد بشه و به احتمال بسیار زیاد نواک میره توی 8 نفر و احتمال میدم تامی هاس آلمانی ، دومین المانی حریف نواک توی رولند گاروس باشه.از حریف نادال توی بازی بعد خبر ندارم .ولی بعید میدونم تا نیمه نهائی نادال به کسی باج بده.سیمون و فدرر فردا بازی جالبی دارند.انگیزه بازیکنهای فرانسوی با توجه به میزبان بودنشون جالب توجه .اما با شناختی که از راجر دارم بعید میدونم مشکلی براش بوجود بیاد.هرچند از سیمون فرانسوی خوشم می آد.کلا بازی امروز نوله منو خیلی امیدوارتر کرد.راستی بازی شاراپوا امروز یه نکته منفی داشت.ضربه ماریا کاملا توی زمین بود ، داور رفت و گفت نه بیرونه.تصاویر تلویزیونی کاملا نشون داد داور اشتباه کرده.ماریا با این اشتباه داور بریک پوینت شد.همین باعث شد ماریا عصبی بشه و بازیش توی ست دوم گره بخوره که در نهایت به خیر گذشت.من هنوز نمیفهمم چرا از تکنولوژی تو خاک رس استفاده نمیشه.آره قبول که جای توپ میمونه.اما وقتی میشه درصد اشتباه رو پائین اورد چرا گیر دادن ، نمیدونم.البته قبول دارم شاید جذابیتش به همینه. اما وقتی تنیسور محبوبت کارش گره میخوره این قضیه رو اعصابه.این سرنا هم خیلی فوق العاده است.عاشق قدرتشم.و اینکه اصلا توپ براش مهم نیست.یه توپ میگره با همون سرویس میزنه.اگر توپ برگرده همونو ور میداره باهاش بازی میکنه(کسی میدونه چرا بقیه براشون مهمه که توپها رو نگاه کنند و گلچین کنند؟دنبال چیند؟).کلا هم عادت داره همه رو یه ستی حتما 6-0 ببره.خیلی دوست دارم ماریا قهرمان بشه ولی به نظرتون این سرنا به کسی رحم میکنه؟
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: