نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235
فدرر نگه چلنج رو بردارن، پس کی بگه؟
چه کسی از او لایق تره واسه اظهار نظر؟
لابد انتظار داری بیان از تو نظر خواهی کنن.
تکنولوژی خوبه، ولی وقتی خالی از ایراد نیست، به درد نمی خوره
اینو که در شان یه نفر نیست فلان کار رو انجام بده خیلی مزخرفه
فینال گرند اسلم هست
روزها و شبها هر دو تنیسور تلاش کردن تا به این روز رسیدن، اونوقت یه تصمیم اشتباه هوک آی میاد نتیجه ی بازی رو عوض می کنه.
نشستی، لم دادی توی خونه، می گی در شانش نیست
خودت تا حالا با اون شیکمت 4 ساعت پشت سر هم بازی کردی؟ عرق ریختی؟
می دونی وقتی داور اشتباه می کنه آدم چه حالی می شه؟
بله، واسه تو قبول این مساله راحته که زیر کولر نشستی داری بازی رو می بینی، ولی واسه یه بازیکن واقعا قبولش خیلی مشکله.
باید برای بازیهای حساس بهترین خط نگه دارها و بهترین Umpire رو بذارن
یکی مثل محمد لحیانی
از صد تا هوک آی کاراییش بیشتره
|
همه ی تنیس تو فدرر خلاصه نمیشه! تماشاگران اگه تنیس رو تحریم کنن که فدرر و تنیس و ای تی پی و .... معنائی نداره!! اومدیم و فدرر گفت وسط زمین دستشوئی نصب کنید

چون لایقه باید هر چیزی گفتش بهش عمل کنن؟؟
ATP و ITF میخوان تماشاگر جذب کنن! فدرر و نادال و تورنمنت ها همه برای تماشاگران هستن... یادمه رادیک گفته بود این هوک آی خیلی Fun ه چون به تماشاگر این هیجان رو میده که حدس بزنه توپ تو بوده یا بیرون!!
ندیدی هر وقت یکی چلنج میده مردم چه شوقی می کنن و چه هورائی می کشن؟؟ ITF نمیاد بخاطر نه فدرر نه هیچ کس دیگه تنیس رو تغییر بده وگرنه همون سال 2006 که هر دوی فدرر و نادال به تقویم سالیانه اعتراض می کردن تورنمنت ها و هفته های برگزاری رو کمتر میکردن
در مورد اون قسمت هایلایت هم من تو یه روز 5 ساعت بازی کردم و دیگه نای تا خونه اومدنم نداشتم!! سختی تنیس رو فقط با یه بار راکت دست گرفتن میشه حس کرد ولی ربطی نداره به من و کولر و ...! این شغلیه که فدرر خودش انتخاب کرده کسی زورش نکرده بره تنیس بازی کنه وقتی خودش انتخاب کرده دیگه نه منتی هست نه چیزی... اون یه تنیسور حرفه ایه بالاخره باید فرقی بین یه تنیسور پروفشنال و یه تنیسور در پیت یا آماتور باشه دیگه؟؟