خوب با اعلام بازیهای فردا معلوم شد نادال باید قبل از بازی نواک با دیمیتروف با فابیو فوگینی ایتالیائی بازی کنه.به نظر من هر چند نادال داره روش فشار می آد اما بازم معتقدم این مرحله رو هم طی میکنه و میره مرحله بعد.اینها در حد نادال نیستند، مخصوصا توی خاک رس.البته اگر نادال بخواهد مثل ستهای اول دو بازی اول بازی کنه به مشکل برمیخوره.ولی بازم نمیشه خیلی اینو جدی گرفت . توی مونته کارلو نواک همه رو 2 بر1 برد اما تو فینال نادال رو 2 بر 0 برد و قهرمان شد.منظورم اینکه بیشتر خسته میشه و تو مراحل بالاتر شاید براش مشکل ساز شه.مخصوصا توی بازی احتمالی با نواک که مطمئنا بازی سختی خواهد بود.جالب اینکه دیمیتروف امروز بازی داشت توی دونفره و فردا باید با نواک بازی کنه.با توجه به سه ستی بودن بازیها من بدون غرور خاصی و با توجه به امادگی نوله و انگیزه بالاش برای بردن جام فکر کنم باید روی مرحله بعد و با توجه به حریفان اون مرحله اش روی نیمه نهائی حساب باز کنیم.باور دارم اگر نوله خودش باشه امسال به امید خدا رولند گاروس رو میبره. خدای حیف نیست همچین تنیسوری این گرند اسلم توی کلکسیون افتخاراتش نباشه؟درباره راجرر فدررم اعتقاد دارم سونگا با توجه به فرانسوی بودنش میتونه حرف سختی براش باشه.کلا از سونگا خوشم می اد یه جورائی باحاله.هرچند اگر اتفاق خاصی نیفته معتقدم راجرر توی فینال خواهد بود.با احترام به دوستمون که گفته دوست داره نوله و راجر فینالیست شن و راجرم نوله رو 3.1 میزنه ، فکر نکنم اگر نوله به فینال برسه ، امسال دیگه بشه از پسش بر اومد.هر چند واقعا فدرر بی نظیره و بازنده دونستن راجر از قبل یه جورائی بی احترامی به تنیسه.در آخرم بگم ،نمیدونم چرا ، ولی دلم بدجوری روشنه که نواک قهرمان میشه.
|