با عرض پوزش از دوستمون lord mani من متن کامل مصاحبه گولبیس رو که دوست خوبم آقای علیپور زحمتش رو کشیدن میزارم.
گولبیس: من به راجرفدرر، رافائل نادال، نواک جوکوویچ و اندی ماری احترام میگذارم اما هر چهار نفر آنها بازیکنان ملالت آوری هستند
گولبیس گفت: مصاحبه های آنها کسل کننده است. من اغلب به یوتیوب میروم تا مصاحبه های آنها را در مورد تنیس ببینم. من بسرعت متوقف میکنم، آن جوک است.
گولبیس: این فدرر بود که این روش مصاحبه را شروع کرد. او یک تصویر و منظری از یک جنتلمن سوئیسی دارد. من تکرار میکنم به فدرر احترام میگذارم، من دوست ندارم که بازیکنان جوان تلاش کنند آنها را مورد تقلید قرار دهند، وقتیکه میشنوم آنها درست مثل فدرر جواب میدهند- از عباراتی مانند؛ من یک کمی در لحظات مهم بازی موفقیت بیشتر داشتم و بدین گونه است که برنده شدم
من نمیخواهم مصاحبه کسی را بشنوم که نام او را نخواهم برد ولی او را خوب میشناسم- فکر میکند تمام حریفانش حفره هایی هستند و او باید آن حفره ها را بپوشاند.
امّا فدرر گفت: ما هر روز مصاحبه میدهیم بنابراین خطای ما نیست، گولبیس خیلی کم مصاحبه میدهد.
-فدرر- من آنچه را گولبیس میگوید میفهمم و تا اندازه ای درست میگوید مصاحبه های ما کسل کننده است، اگر شما بدین گونه از دیگران انتقاد میکنید، شما توسط دیگران گسیخته میشوید(جدا می افتید) و بدین دلیل ما برای دیگران مطلوب هستیم اگرچه تنیس فقدان شخصیت ندارد.
|