نمایش پست تنها
قدیمی 05-29-2013, 03:16 PM   #123
rezaomo
Senior Member

آواتار rezaomo

پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

فدرر برای نخستین بار در 13 سال اخیر تا این ماه از سال به فینال هیچ تورنمنتی نرسیده بود تا اینکه توانست در رقابت های رم به فینال برسد. ظاهرا مصدومیت کهنه فدرر از ناحیه کمر تأثیر زیادی بر عملکرد او داشته تا همگان به مقایسه او با نادال بپردازند. نادال بازگشت بسیار موفقیت آمیزی از مصدومیت داشت و در هر 8 تورنمنتی که در سال 2013 شرکت کرد توانست به فینال برسد.
این در حالی است که پس از حذف وی از رقابت های ویمبلدون سال گذشته رافا نادال نزدیک به 7 ماه از میادین تنیس دور بود. فدرر در پاسخ به اینکه آیا او می تواند مثل نادال بازگردد گفت نمی دانم چراکه هیچگاه به این اندازه از دنیای تنیس دور نبوده ام.
فدرر همیشه هست به ویژه زمانیکه گرنداسلمی برگزار می شود. وی در رولن گاروس که از روز یکشنبه آغاز شده است در پنجاه و چهارمین گرنداسلم پیاپی دوران حرفه ای خود شرکت کرده است، روالی که از شرکت در رقابت های اوپن استرالیا در ژانویه 2000 آغاز شد. این طولانی ترین حضور در رقابت های مهم در میان بازیکنان حال حاضر تنیس جهان است و هیچ کس دست کم تا دو سال دیگر نیز به رکورد او نمی رسد.
فدرر خود می گوید: باورنکردنی است. خودم هم هیچگاه گمان نمی کردم که بتوانم انقدر بازی کنم. فدرر دارای رکورد 17 قهرمانی در مسابقات گرنداسلم از جمله قهرمانی اوپن فرانسه در رولن گاروس در سال 2009 است.
این گرند اسلم همچنین نخستین گرنداسلم نادال پس از نزدیک به یک سال است و این در حالی است که اندی ماری و خوان مارتین دل پوترو به دلیل مصدومیت نیز از این تورنمنت کنار کشیده اند.
نادال که 11 قهرمانی گرنداسلم را در کارنامه دارد گفته است که قهرمانی در 6 تورنمنت اخیرش بیش از قهرمانی در این گرنداسلم برایش مهم خواهد بود چرا که خوشحالی ناشی از قهرمانی در یک گرنداسلم یک هفته بیشتر دوام ندارد اما قهرمانی در 6 تورنمنت اخیر زمان خوبی را برای او رقم زده است.
با این معیار فدرر در سال 2013 دوران شادی را نداشته است. رکورد وی تا به حال 18 پیروزی و 6 باخت بوده است. وی نخستین فینال امسالش را در هفته گذشته در رم تجربه کرد که نتیجه آن هم باخت در دو ست متوالی به نادال بود.
با این حال فدرر می گوید: در شرایطی هستم که به نظرم برای این تورنمنت مطلوب است.
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 1369801897.jpg (26.8 کیلو بایت, 193 نمایش)

ویرایش توسط rezaomo : 05-29-2013 در ساعت 03:43 PM
rezaomo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: