نمایش پست تنها
قدیمی 09-15-2009, 03:09 PM   #1
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
کسی نمیگه داور اشتباه کرد یا نه کرد اون یه بحث دیگست!
فرق یه آدم خویشتن دار با یه آدم از کوره در برو تو همینه، من نمیدونم شما چرا اینقدر متعصب هستید!
داور هر چقدر هم اشتباه کنه کسی که 5 بار جایزه استفان ادبرگ رو برده باید خویشتن داری کنه و خیلی متین بگه داور شما داری اشتباه میکنی؟! نه اینکه از الفاظ رکیک استفاده کنه! هیچ توجیهی نیست؟! ببینم سر بازی سرنا و کلایسترز هیچ کودوم رفتار سرنا رو تائید نکردید حالا خواه تصمیم داور درست بود یا نه؟! غیر از اینه؟!
دیگه بدتر از بازی نواک و راجر نمیشه که نواک ایس زده که از اون Clear تر نمیشد Ace زد بعد داور ریپلای د پوینت میده، نواک اومد بی ادبی کرد؟! چقدر تو اون بازی روی خوش نشون داد؟! فقط با ادب حرف زد
من منکر اشتباه داوری نیستم ولی فرق آدمها تو موقعیت های حساس معلوم میشه دیگه نه؟! وگرنه منم ببرم همیشه میخندم و خیلی پولایت رفتار میکنم هنره؟
ببینم هوک آی یه تکنولوژی هست که اندکی خطا داره چرا راجر وقتی به نفعشه خوبه ولی به ضررش میشه هی غرولند میکنه؟! چه انتظاری داره یعنی دوست داره داور چون اون راجره چلنج رو هم اوررول کنه بگه راجر جان به نظر شما تو بود یا بیرون؟! من جای داور بودم چارتا Code Violation تپل میدادم بهش دیگه خودش رو جمع و جور کنه!!
از این واضح تر نمیشه گفت والا!!!
این مدل حرفای شما رو از رولند تا حالا شنیدیم !
این قدر حرفات از روی حسادته که ترجیح میدم این کارو کنم==>
زنده باد راجر که اینقدر حال بدخواهاشو گرفته که بعد از باختش به هر چیزی چنگ میزنن بلکه یه مقدار از عقده هاشون خالی شه
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: