05-20-2013, 05:30 PM
|
|
Novak's Fan
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahrooz RF
شما فکر کنم جملتونو بد بیان کردید و دوستان چیز دیگری برداشت کردن و سوءتفاهم پیش اومده.
آقا سروش شما میگید فدال هیجان نداره. تا حدودی با شما موافقم. درباره فینال که همه با شما موافقن. تا قبل فینال داشتم می مردم که نمی تونم فدالو ببینم؛ ولی حالا با تعاریف دوستان و Livescore که من می دیدم انگار راجر رو دور نبوده و با ندیدنش چیز خاصیو از دست ندادم. علت مخالفت دوستان با شما این بود که شما خیلی کلی گفتین. یعنی میگید کلا فدال هیجانی نداره. ولی ما واسه این میگیم فدال می خوایم چون زیباترین و حساس ترین و هیجان انگیزترین بازی های تاریخ تنیس فدال بودن. الان نوله و اندی رو دور و تقریبا تو اوج هستن و اگه یکیشون رو دور نباشه دیگه بازی هیجانی نداره. راجر و رافا هم اگه جفتشون رو دور باشن هیجان انگیزترین بازیو به نمایش می زارن و نمیشه گفت کی میبره. البته توی خاک رس هیجان کمتری داره. حالا توی فصل چمن و هارد که پیش رو داریم هیجان بیشتری از این دو میبینیم. درباره فینال با اینکه ندیدمش ولی باهاتون موافقم که چیز خاصی نداشت. بقیه راجریا هم مطمئنم باهاتون موافقن. در کل ما گفتیم فدال می خوایم. نه چیزی که تو فینال دیدیم. امیدوارم متوجه شده باشین.
|
خواهش میکنم. آخه ایندین ولز امسال هم که روی هارد بود باز یک بازی یکطرفه برای نادال بود. در ضمن اکثر دوستان راجری اینجا اگه با حرف یکی موافق باشن هیچوقت نمیگن. شاید فکر میکنن واسشون افت داره نظر کسی دیگه رو تائید کنن.
به هر حال خوشحالم که شما یک راجری منطقی هستی.
|
|
|