نمایش پست تنها
قدیمی 05-20-2013, 12:08 AM   #2
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
من خودم 2 ساله تنیس بازی میکنم ولی این موردونمیدونم شایم شما درست بگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahrooz RF نمایش پست ها
حرف شما درسته. این یکی از تکنیک های اصلی تنیسه و همه بازیکنا دوست دارن توپاشونو تو بیسلاین بزنن ولی چون ریسک داره و واسه بازیکنای فلت سخت تره زیاد ته زمین نمیزنن. حالا رافا کنترل خوبی روی این مورد داره و ازش استفاده می کنه. مثل راجر و نوله که از سرویساشون استفاده می کنن. البته من قبول دارم اگه رافا این بازو و قدرت بدنیو نداشت الان رافا نبود و هیچ وقت نمی تونست همچین اسپین و کنترلی روی توپ داشته باشه و بخاطر همین کاری که نوله و راجر با این قدرت بدنی کمترشون انجام می دن بزرگتر از کاریه که رافا انجام می ده. ولی این بازیه کثیف نیست.
در تایید حرف های دوستمون مهروز من هم می خوام اینو اضافه کنم که اون زیر توپ زدن یا چیزی که ازش به عنوان moonball یاد می شه با کاری که رافا انجام می ده خیلی فرق داره. یه نمونه از مدل مونبال هم بازی کارولاین وزنیاکی هستش که وقتی احساس خطر می کنه زیر توپ می زنه و حریفش رو مجبور می کنه که بره ته زمین. این کار رو تنیس بازهای مبتدی هم بلدن و اصلاً کار سختی نیست. توی این ضربه ها توپ بدون چرخش می ره بالا و بعد هم صاف میاد پایین.
اما نادال ضربات چرخشی (اسپین) به توپ می زنه که باعث می شه توپ با ارتفاع زیادی از روی تور رد بشه و بعد یهویی بیافته و بعد هم دوباره با سرعت و زاویه به سمت بالا بره. توی کلاس های آموزش تنیس اینجا ضربات چرخشی رو توی سطح متوسط به بالا یاد می دن و اکثر نوجوون هایی که تنیس بازی می کنن از همین ضربه ها می زنن و می شه گفت یه جورایی آینده ی تنیس به این سمت داره پیش می ره.
همونطور که دوستمون هم گفت ضربه های اسپین به خاطر چرخش زیادشون نمی تونن سرعت ضربه های فلت رو داشته باشن، اما نادال به خاطر قدرت بدنی خیلی زیادش می تونه ضربه هایی بزنه که هم چرخش زیادی دارن و با سرعت از روی تور رد می شن و هم قدرت زیادی دارن و این دلیل اصلی پیروزی ها ناداله.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: