نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN
وقتی بیـــــــــــــــل بزنی ته زمین حریف ، تمرکز حریف رو توپ پایین میاد بدون شک ، و همین باعث زدن توپ به تور و یا ضربه ای افتضاح به خارج از زمین میشه . اگه خودتون تنیس بازی میکنید این شیوه رو انجام بدید متوجه میشید
|
حرف شما درسته. این یکی از تکنیک های اصلی تنیسه و همه بازیکنا دوست دارن توپاشونو تو بیسلاین بزنن ولی چون ریسک داره و واسه بازیکنای فلت سخت تره زیاد ته زمین نمیزنن. حالا رافا کنترل خوبی روی این مورد داره و ازش استفاده می کنه. مثل راجر و نوله که از سرویساشون استفاده می کنن. البته من قبول دارم اگه رافا این بازو و قدرت بدنیو نداشت الان رافا نبود و هیچ وقت نمی تونست همچین اسپین و کنترلی روی توپ داشته باشه و بخاطر همین کاری که نوله و راجر با این قدرت بدنی کمترشون انجام می دن بزرگتر از کاریه که رافا انجام می ده. ولی این بازیه کثیف نیست. بازیه کثیف یعنی بازی کارلوویچ. کارلوویچ بخاطر قد بلندی که خدا بهش داده سرویساش ناجوره و فقط با سرویس بازی می کنه و اگه قدشو بکنی 185 (سرویسشو ازش بگیری) محاله بتونه از مثلا تسونگا یک گیم بگیره. اگه این قدو خیلیای دیگه هم داشتن ممکن بود الان از کارلوویچ هم بهتر بودن. بازیه کثیف یعنی این. البته اگه راجر یا نوله قدرت بدنی رافا رو داشتن بازیشون خیلی از این بهتر بود (دیگه خدا می شدن)، ولی من اسم اینو کثیف نمی ذارم. چون فقط قدرت بدنی کافی نیست. باید بدونی چطور ازش استفاده کنی. اگه رافا بخواد همش فلت بازی کنه (مثل راجر و نوله) نتیجه نمی گیره و اروراش خیلی می رن بالا.
بهتر بود بگین رافا با قدرت بدنیش بازی می کنه و بازی یکنواختی داره.
ببخشید طولانی شد.