نمایش پست تنها
قدیمی 09-15-2009, 01:10 PM   #1970
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

سلام

راستش من راحت با باخت راجر کنار اومدم. مثل خودش که ریلکس بود. در واقع میخواست نشون بده که راحت با این باخت کنار اومده! واقعا هم این شکست زیاد ناراحتی نداشت چون جام به کسی رسید که لایقش بود.

لااقل از این خوشحالم که جام به کسی رسید که لیاقتش رو داشت. قبل از هرچیز باید به مربی خوان تبریک گفت که حتی موقع مچ پوینت هم ریلکس نشسته بود!!!

فدرر قبلا گفته که اگه حریف ضعیف بازی کنه بازی منم خود به خود افت میکنه! ست اول و دوم تقریبا همینطور بود. خوان ضعیف کار کرد و فدرر هم رفته رفته ضعیف شد. سرویساش که خیلی ضعیف بود. نمیدونم چرا تو فینالا این بلا سرش میاد. اون از استرالیا اینم از آمریکا، دلیل اصلی شکست در این دو گرنداسلم سرویسای نامطمئنش بود. من اصلا یادم نمیاد راجر تو یه بازی 11 تا دابل فالت کرده باشه!!! خیلیاشم تو دو ست اول بود.
نمیدونم جدیدا این هنر رو کی بهش یاد داده! اصلا توقع اینکارو نداشتم.

خوان فرهنداش خیلی وحشتناک بود. حتی ریترن هاشم قوی بود و حتی وقتی راجر میخواست ریترن وینر بزنه باز با فرهند قوی میزد گوشه دیگه زمین! کاری که معمولا نواک وامیسه و نگاه میکنه!

الان من شک دارم که مچ دست راجر هنوز سالمه یا نه چون جواب دادن به اون فرهندا یه مچ فولادی میخواد!

زیاد دیگه حوصله ندارم کش بدم.

خوان خیلی خوب و پرقدرت بازی کرد و به جای اینکه جو خوان رو بگیره خوان جو رو گرفت و تونست بر خودش مسلط بشه و کسی رو برد که 5 ساله اینجا نباخته بود.

امیدوارم که این گرنداسلم نقطعه عطف دیگری در زندگی ورزشی خوان باشه و بتونه سیر صعودی خودش رو بهتر از قبل طی کنه.

nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: