نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
میشه به غیر از بازی 2005 رولند و 2007 ویمبلدون بازی دیگه ای بهم معرفی کنی که از نظر کیفیت واقعا بالا باشه؟ البته رولند 2005 که 3.1 نادال برد پس کیفیت و هیجانی به اون صورت نداشته. ولی ویمبلدون 2007 رو قبول دارم بازی خوبی بود.
من هم به شما پیشنهاد میکنم بازی ماری و جوکوویچ در نیمه نهایی استرالیا 2012 رو تماشا کنی و همچنین یو اس اپن 2012. اونوقت اگه از تنیس چیزی بفهمی به این پی خواهی برد که حداقل بازی ماری و جوکوویچ برندشون از قبل مثل نادال و فدرر مشخص نیست و دیدن بازیشون چون معمولا به ست اخر کشیده میشه لذت بخش تر از بازیهای نادال و فدرر که یک طرفست است. من دارم در مورد بازیهای این 4تا در گرند اسلم ها صحبت میکنم. نه بارکلیز که نادال خودش از عمد به راجر میبازه.
|
لذت من از تماشای بازی با شما انگار فرق داره
واسه من تماشای زیباترین تکنیک ها و تاکتیک ها و پوینتهایی ک هر لحظه اش شاهد شگفتی از سوی دو بازیکن خارق العاده هستیم لذت بخشه ,شما فقط چسبیدی ب نتیجه ,من 3 ساعت پای یه بازی ک مینشینم از تک تک ضربات و موقعیت های حساس که ایجاد میشه میخوام استفاده ببرم اما شما علاقمند ب 10 دقیقه ی اخر بازی هستین.
من ی راجریم از هر باخت اسطوره ب شدت نارحت میشم اما میبینید ک از باخت 3-1 فدرر واستون مثال اوردم ک بدونید واسه من نتیجه اصلا ملاک نیست و مهم خود بازی و اتفاقات داخل اونه
واسه نمونه هم خدمتتون بگم تا برین بیشترین لذتو ببرین 
AO 2009معرکس این
wimbi 2008
shanghai 2007
rome 2006این خداس
miami2005
در ضمن این جملتون هم بساط شادیه مارو فراهمید :
نه بارکلیز که نادال خودش از عمد به راجر میبازه