نمایش پست تنها
قدیمی 05-19-2013, 08:47 AM   #179
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ARY143 نمایش پست ها

هیچ به این موضوع توجه نموده اید که ما دوستداران تنیس چه قدر خوش شانس هستیم که شاهد تماشای تنیس در این سطح با حضور افرادی چون رافا ، راجر ، نواک ، اندی ، دلپو ،... و فارغ از نتایج حاصله هستیم . پس به خاطر حضور این افراد که هر کدامشان تاریخ ساز معاصر تنیس هستند باید سپاسگذار بود.

من چند بار این سوال را مطرح کردم ولی متاسفانه نظر دوستان را نداشتم ، بار دیگر خواستار نظر شما سروران گرامی هستم در صورت تمایل : آیا فکر می کنید در گذشته و یا در آینده سطح و کیفیت تنیسی که در حال حاضر شاهدش هستیم وجود داشته است و یا تکرار خواهد شد ؟

با تشکر
بدون هیچگونه تعصب و حرف بدی ، من راضی نیستم تو این نسل از تنیس دارم مشاهده میکنم . دوست داشتم بازی های پیت سمپراس رو در اون سطح بالا از شرایط فکری و بدنیش مشاهده کنم ، چون واقعآ اسطوره ی تنیس پیت سمپراس هست ، امیدوارم دوستان فدرری ناراحت نشن ، اما همه چیز تعداد گرنداسلم و جام و این چیزها نیست . پیت سمپراس مردی تکرار نشدنی بود که فدرر سعی بر شبیه شدن بازیش به سمپراس بوده و هست . من خارج از گود هواداریم به جکوویچ این نظر رو دادم . تمامی تنیسورهای حال حاضر به گرد پای پیت سمپراس نمیرسن ، بازی یک فردی مثل پیت سمپراس در اون زمان را به دیدن بازی تنیسورهایی چون جوکوویچ ، فدرر ، نادال ، دلپو و ماری در حال حاضر ترجیح میدادم
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: