نمایش پست تنها
قدیمی 05-19-2013, 12:14 AM   #174
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

شیر فرهاد عزیز چه دلیلی داره من بخوام دروغ بگم؟؟؟ مگه قراره اینجا به من چی بدن؟؟
چه آدرسی از چه بازی بگم که باور کنید؟؟؟ فاینال ویمبلدون 2008 که نادال با فدرر بازی کرد رو میگم واستون که باور کنید. بازی در اون فینال به خاطر باران قطع شد و ساعت 10 شب به وقت ایران شروع شد. که سرو هم راجر میزد و اگه اشتباه نکنم 2بار نادال فرصت مچ پوینت داشت وقتی راجر سرو میزد. من آدم دروغ گویی نیستم. اصلا هم از دروغ خوشم نمیاد. من از 2005 تنیس میبینم ولی فقط مسابقاتی که ظهر بودن رو دنبال میکردم. یعنی شانسی تلویزیون رو روشن میکردم و اگه تنیس نشون میداد نگاه میکردم. اصلا ساعت بازیها و اینکه این تورنمنت چند امتیاز داره رو نمیدونستم. از گرند اسلمها هم بیشتر رولند و ویمبلدون رو میدیدم که ظهر بودن و اصلا نمیدونستم که تورمنتی هم شبها برگزار میشه مثل یو اس اپن. البته اون سال که نواک 2008 در استرالیا قهرمان شد استرالیا رو دیدم. که سونگا اون سال واقعا عالی دراپ شوت میزد.
من وقتی میگم تنیس میدیدم معنیش این نیست که همه تورنمنتها رو دنبال میکردم.
خب بگذریم . نادال و فدرر تا حالا 10بار در گرند اسلم ها مقابل هم قرار گرفتند که رافا 8 بار برده و راجر 2 بار. اون 2بار هم که راجر برده در ویمبلدون بوده و آخریش سال 2007.
ایا این یک بازی یکطرفه نیست؟؟؟ نادال اگه بخواد نمیزاره راجر ببره.
روژین عزیز من بارها گفتم بیگل واسم مهم نیست. مهم نتیجه بازی است. چرا نمیخوای قبول کنی راجر امروز با اشتباهات حریفش موفق شد ببره؟ تمام طرفدارهای فدرر که از تنیس میدونن که شما هم قبولشون داری میگن اگه راجر فردا تو هر ست 3گیم بگیره راضی هستیم.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: