نمایش پست تنها
قدیمی 05-17-2013, 11:23 PM   #5
sahand
Senior Member
 
آواتار sahand
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
محل سکونت: Esfahan
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط tennis hayrani نمایش پست ها
اگر اشتباه نکنم نواک جوکوویچ درطول فصل گذشته فقط سه باخت به بازیکنی غیراز جمع بیگ 4 داشت (ایزنر-تیپسی-کوئری)،که البته خیلیها باختش به کوئری رو از عمد دونستند و همچنین باختش به تیپسی رو به شرایط خاص زمین مادرید نسبت دادند ، در واقع یه جورایی در مقابل بازیکنای با سید پایین شکست ناپذیر نشون میداد حتی این شرایط رو ابتدای این فصل هم به خوبی حفظ کرد ولی رفته رفته شرایط عوض شد . هنوز به میانه فصل نرسیده ایم چهار باخت در مقابل چهار غیر بیگ4 ( دلپوترو-هاس-دیمتریف-بردیچ) داشته . به نظر من این همان مشکلیه که برای فدرر در سالهای گذشته پیش اومد ، وقتی یه بازیکنی برای مدت نسبتا طولانی در اکثر تورنمنتها به عنوان فیوریت اصلی شناخته میشه رفته رفته اکثر بازیکنان مخصوصا سید پایینیها تو تمریناتشون به دنبال پیدا کردن استراتژی هایی برای مقابله با این بازیکنان هستند در واقع برنامه و انگیزه خاصی برای برد در مقابل این بازیکنان دارند واین مساله یه جورایی برای نواک پیش اومده .
چیز جالبی که در این مورد میشه گفت اینه که به نظر من این مساله تا سال 2011 هیچ وقت در مورد نادال (رو زمین خاکی) اتفاق نیافتاد ، نادال از سال 2005 تا سال 2011 تقریبا اکثر مسابقات رو سطح خاکی را فتح کرد در حالی که هیچ یک از بازیکنان حاضر در تور تهدید دائمی برایش ایجاد نکردند تا اینکه نواک بعد از شکست های زیاد استراتژی پیروزی بر رافا رو به خوبی پیدا کرد .
کاملا درسته.اینو از پارسالم میشد فهمید چون نتایجش نزدیکتر شده بود مثل بازی با سپی و سونگا تو رولند.البته پارسال به خوان هم باخت توی المپیک.امسالم به تامیک باخته که خب رسمی نبوده ولی تمام تلاششو کرده
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: