نمایش پست تنها
قدیمی 05-17-2013, 01:46 AM   #70
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

طبق چیزی که توی سایت ATP نوشته ظاهراً بازی نزدیکی بوده ولی نکته ی جالب تر اینه که هم نادال و هم گولبیس امروز بعد از بازی معتقد بودن که خودشون بازیکن بهتر بودن. گولبیس توی مصاحبه ی بعد از بازیش می گه: "من امروز بازیکن بهتری بودم اما برای شکست دادن نادال باید کار فوق العاده ای انجام داد، توی ایندین ولز هم من بهتر بازی کردم. اون کار خاصی نکرد، من اشتباه ها رو مرتکب شدم. نادال هیچ امتیاز مجانی ای بهت نمی ده."
اما نادال در مصاحبه اش گفت: "اگه با تموم قدرتی که می تونی ضربه بزنی، بدون توجه به اینکه ضربه ات می ره بیرون یا داخل، و سرعت هر سرویست حدود 216 تا 220 کیلومتر در ساعت باشه و این به معنی بهترین بازیکن بودن باشه، در این صورت شاید اون بهترین بازیکن امروز بود، اما از دید من بهترین بازیکن تلاش می کنه تا در برابر حریق سختی که سعی می کنه همه ی توپ ها رو خیلی محکم بزنه راه حل ها رو پیدا کنه و نبرد خوبی رو به نمایش بذاره و در هر لحظه روحیه ی مناسبی داشته باشه. وقتی برای بردن ست دوم داشتم سرویس می زدم و باختم بعد اون از 40-0 برگشت و همچنین توی ست سوم که 2-4 بودیم و اون برگشت، من همچنان داشتم لحظه به لحظه می جنگیدم. اگه این مهم باشه پس من فکر می کنم بهترین بازیکن امروز برنده شد."
توی همین مصاحبه اش هم از گولبیس انتقاد می کنه که چرا گولبیس مرتب داور رو از روی صندلیش پایین می کشیده تا خط ها رو چک کنه. "چون خود من اگه توپی بیرون باشه می گم بیرونه و اگه شک داشته باشم می ذارم که داور بیاد و نگاه کنه. من از این روحیه توی زمین تنیس خوشم نمیاد."

مصاحبه ی نادال غیر از اون بحث مسابقه و اینجور چیزا برای دوستانی که تنیس بازی می کنن هم می تونه خیلی مفید باشه چون توی اطرافیانم من خیلی ها رو می بینم که می خوان بازی رو با وینر زدن و محکم ضربه زدن برنده بشن، و با اینکه وینر زدن به جاش خیلی هم خوب و دیدنیه، ولی بازیکنای بزرگ مثل نادال برای برنده شدن رویکرد هوشمندانه تری دارن و اینجا نادال کاملاً استراتژیش توی بازی رو توضیح می ده.

ویرایش توسط mspayam : 05-17-2013 در ساعت 04:55 AM
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: