◘ سارا ارانی- ماکزیمم من ◘
(بر گرفته از سایت تنیس زنان ← آقای علیپور عزیز)
"سارا ارانی" امسال در 10نفر اول انفرادی قرار داشته و اکنون نفر اول دوبل است- در ضمن او کارت قضاوت داوری فوتبال دارد و مسابقات زیادی را بدون حرف و حدیث سوت زده است.
سایت تنیس زنان به وبلاگ بازیکنان سرمیزند. سارا ارانی عاشق بودن در اسپانیاست بنابراین آمادگی او است که ما را به اوّلین وبلاگ تنیس زنان در مادرید میاورد.
یکشنبه 5می 2013- سلام به همه از مادرید، اوّل از هر چیز من واقعاً از بودن در اسپانیا خوشحالم. روز بعد از اشتوتگارت من به خانه ام در والنسیا رفتم و در آنجا چند روزی تمرین کردم امّا نه خیلی زیاد زیرا که باران زیادی می بارید و در آنجا کورت داخل سالن وجود ندارد، من اکنون در والنسیا بمدت 9سال است که زندگی میکنم. البته مدّت زیادی در آنجا حضور ندارم بدلیل اینکه بیشتر اوقات در تورنمنت هستم. امّا والدین، مربی من و تمرین دهندهٔ فیزیکی ام نیز آنجا هستند، شبیه یک خانواده بزرگ است.
گاهی اوقات من به منزل والدین مربی ام میروم و غذا میخورم و واقعاً احساس منزل خوم را دارم. من روز چهارشنبه به مادرید آمدم و اینجا بمدّت سه روز تمرین کردم. من خاک رس به رنگ طبیعی خود را دوست دارم نسبت به سال قبل که به رنگ آبی در آورده بودند.(خاک رس را آبی کرده بودند در سال 2012 و اکثر بازیکنان از جمله نادال معترض شدند)
من غذای اسپانیا و نانهای ذرّت اینجا را خیلی دوست دارم. همچنین گوشت ران خیلی عالی دارد. تنها مورد اشکالدار شام خوردن دیروقت آنهاست. گاهی اوقات رستورانها ساعت 8/45 یا 9 باز میکنند که مقداری دیر است امّا شما به آن عادت میکنید.
یک سؤالی که مرتب از من پرسیده میشود راجع به فشاری که روی دوش من است بعد از درخشش سال قبل و فینالیست شدن در رولندگاروس و تورنمنتهای دیگر.
جواب من این است، من تورنمنت به تورنمنت بازی میکنم و سعی میکنم حداکثر تلاشم را بکنم. من فکر میکنم امسال را خیلی خوب شروع کردم. افراد زیادی میگویند که خیلی دشوار است برای شما که مانند سال قبل باشید و البته که همینطور است. امّا من فقط حداکثر تلاشم را میکنم و مهم نیست سال را با شمارهٔ 7 ، 15 یا 30 به پایان ببرم. مهمترین مورد برای من رفتن به کورت است و حداکثر توان را گذاشتن.
موردی که امسال برای من خیلی خوشحال کننده است شماره 1 شدن در دوبل با روبی(روبرتو وینچی) در هفتهٔ گذشته. بطور حتم همیشه برای ما هدف بود که شمارهٔ یک باشیم و ما اینکار را کردیم. بدشانسی است که ما اینجا قادر به بازی دوبل نیستیم . امّا در تورنمنتهای دیگر امسال و سالهای بعد شرکت میکنیم.
من دیروز اوّلین بازی ام را انجام دادم، بنابراین امروز روز استراحتم است.
امروزچکارکردم؟
صبحانه خوردم و با سامانتا استوسُر تمرین کمی بمدّت 45 دقیقه انجام دادم و همینطور قبل و بعد از تمرین با استوسُر تمرین فیزیکی داشتم. الان میخوام کمی غذا بخورم و برم بازی روبی را ببینم. هنگام بازیِ او کمی عصبی میشوم و البته که دوست دارم او برنده باشد.عصبی شدن خوب نیست. شما نیاز دارید در روز استراحت کنید و آسوده و راحت باشید.
یک مصاحبه برای رولندگاروس انجام دادم و کانال تنیس برنامه عکس گرفتن از من داشت. این موارد برای من مشکل هستند. آنها کمی متفاوت از آنچیزی است که من عادت دارم و برای من چندین سال طول میکشد تا با این موارد راحت باشم. انجام این کارها هم خوبه و میتواند سرگرمی باشد.
شب بخیرازمادرید.
|