نمایش پست تنها
قدیمی 05-06-2013, 08:33 PM   #806
heshmamin
Junior Member

پستها: 10
سپاس: 0
در 0 پست 0 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

به نظر من مربیت درست گرفته، راکت خیلی ارزونیه، مخصوصاً برند خوبی مثل تکنی فایبر که واقعاً این قیمت واسش مفته.من حدس می زنم ورژن قدیمی تر این راکت باشه:
http://www.tennis-warehouse.com/Tecn...FUSA-T255.html

ولی وزنش خیلی خیلی کمه و اگه بتونی بین 285 تا 300 چیزی پیدا کنی بهتره واست. البته مشکل وزن رو می شه با اضافه کردن نوار سربی به سر راکت حل کرد، اما خوب کار همه کس نیست، مخصوصاً مبتدی ها. با این همه یه چند جلسه باهاش بازی کن ببین نظرت چیه. من هم توی یه پست به طور تقریباً کامل در مورد راکت و اصطلاحاتش توضیح دادم، لینکش رو توی همین چند صفحه ی قبل گذاشته بودم.

این راکت جزو راکت های درجه 3 ویلسون به حساب میاد که واسه ی افرادی خوبه که سالی 3-4 بار بازی کنن. قیمت این راکت ها توی بازار جهانی بین 25 تا 40 دلاره. خود من دو سال پیش عین همین راکت رو خریدم 15 دلار. تفاوت این قبیل راکت ها با راکت های بهتر و گرونتر اینه که اینا فریمشون یه تیکه نیست و اون گلوگاه راکت بعداً به راکت اضافه شده.
کلاً اگه قصد نداری به طور جدی تنیس رو دنبال کنی این راکت شاید واست بد نباشه، که در اون صورت هم باز اگه اون تکنی فایبر رو بخری همه جوره بهتر از این یکیه.
فکر کنم شما ایران نیستید خوش بحالتون حداقل میتونید راکت مورد علاقتون رو به قیمت منصفانه بگیرید
والا داداش از همون ویلسون دست دومش رو گرفتم 200 تومن...البته به قیمت اینجا خیلی ارزون میشه همه که میگن قیمتش خوبه حالا شما گفتی تکنی فایبر بهتره کمی ناامید شدم
یعنی میتونم یه سالی باهاش کار کنم؟
مدلش چیه داداش؟ blx?
heshmamin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول