نیما جان من حرفات رو قبول دارم ولی حتی تا آخرین لحظه از رافا نا امید نشدم. دیشب برای اولین بار در این تورنمنت، خونه نبودم و محمد برام با sms بازی رو گزارش می کرد. پیام هایی که به محمد دادم هم گواه این مسئله هست که از رافا ناامید نشدم و محمد هم میتونه تایید کنه. حتی وقتی رافا تو ست سوم 5-2 عقب بود، به محمد گفتم، میبره! با اینکه از اول ست دوم مطمئن شده بودم که رافا بازی رو میبازه ولی سعی کردم امیدم رو از دست ندم. رافا در سومین تورنمنتش بعد از بازگشت از مصدومیت تونست به نیمه نهایی گرند اسلم برسه، نتیجه ی خیلی خوبی بود و به قول خود رافا در مصاحبه بعد از بازی، باخت چون خوان بهتر بود، همین. ولی طبق گفته ی خود رافا، در سه بازی پشت سر هم که به خوان باخته (به ویژه دو تای آخر) شرایطش خیلی خوب نبوده و بازی خوبی ارائه نداده. مسلماً رافا در بهترین فرم، هر کسی رو میتونه شکست بده، خوان که سهله. اگه بخوایم به نیمه پر لیوان نگاه کنیم، همینکه بعد از رهایی از مصدومیت تونست دوباره به #2 برگرده، خودش خیلی خوبه و اینکه در کل تورنمنت گفت که اوضاع زانوهاش عالیه، چیزی که مدت ها بود از رافا نشنیده بودیم.
ما هم طبیعی بود که از رافا حمایت کنیم. همانطور که طی این همه سال، طرفداران فدرر حتی در رولند گاروس از فدرر حمایت می کردند و می گفتند دیگه امسال قهرمان میشه و... . ما هیچ وقت پشت تنیسور مورد علاقمون رو خالی نمی کنیم، حتی اگه بدونیم شانسش کمه. همانطور که راجر قهرمان رولند گاروس شد، رافا هم مسلماً روزی در نیویورک قهرمان میشه و تا آن روز ما از حمایتمون دست بر نمی داریم.
After yesterday's US Open semifinal match against Juan Martin Del Potro, Rafa Nadal went straight to a press conference where he gave multiple interviews to the Spanish media and then headed back to the hotel to pack-up his bags and go to the airport to catch his 9:00pm flight back to Spain.
He is now resting in Mallorca and will be getting some tests done this week on his right-abdominal area to get an idea of how affected it is. The idea is to then travel to Murcia to be with his Davis Cup team-mates for this weekend’s tie against Israel.
At the moment, the plan is for him to play Bangkok, followed by Beijing and Shanghai.
Vamos Rafa!