نمایش پست تنها
قدیمی 03-31-2013, 09:49 PM   #4
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović
Post داستانی کوتاه درباره ی آرتور اش

خدایا چرا من ؟

آرتور اش قهرمان افسانه ای تنیس استرالیا ، هنگامی که تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت ، با تزریق خون آلوده ، به بیماری ایدز مبتلا شد ; طرفداران آرتور از سرتاسر جهان نامه هایی محبت آمیز برایش فرستادند .

یکی از دوستداران وی در نامه ی خویش نوشته بود : (( چرا خدا تو را برای ابتلا به چنین بیماری خطرناکی انتخاب کرده ؟ )) .

آرتور اش ، در پاسخ این نامه چنین نوشت :

" در سرتاسر دنیا بیش از پنجاه میلیون کودک به بازی تنیس علاقه مند شده و آموزش می بینند . حدود پنج میلیون از آنها بازی را به خوبی فرا میگیرند . از آن میان نزدیک به پانصد هزار نفر تنیس حرفه ای می آموزند ; شاید پنجاه هزار نفر در مسابقات شرکت کنند ، پنج هزار نفر به مسابقات تخصصی تر راه می یابند .
پنجاه نفر مجوز شرکت در مسابقات بین المللی ویمبلدون را به دست می آورند . چهار نفر به مسابقات نیمه نهایی راه می یابند و دو نفر به فینال .
وقتی که من جام جهانی تنیس را در دست هایم می فشردم هرگز نپرسیدم که (( خدایا چرا من ؟ )) و امروز وقتی درد می کشم ، باز هم اجازه ندارم که از خدا بپرسم : (( چرا من ؟ ))

منبع : کتاب داستان های کوتاه
( از نویسندگان بزرگ و ناشناس )
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: