نمایش پست تنها
قدیمی 03-17-2013, 10:57 PM   #163
M A E S T R O
Roger's Fan

آواتار M A E S T R O

پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !

در اغاز ایندین ولز کمتر کسی انتظار رخ دادن فینال بین نادال و دل پوترو را داشت.این اولین تورنمت رافا در هارد کورت پس ازمدتها بود و در واقع او تازه به بازی برگشته بود.خوان نیز در یک مدت طولانی خیلی خوب بوده با این حال fave رسیدن به فینال به حساب نمی امد.او در استرالیا خیلی زود حذف شد و در دوبی نیز 2-0 به جوکویچ باخته بود.

از سوی دیگر قرار گرفتن این دو در فینال ایندین ولز بیانگر چند نکته بود.این دو در کوارتر سال 2009 و نیمه نهایی 2011 برابر هم قرار گرفتند.پس چرا در فینال 2013 برابر هم قرار نگیرند؟
نادال در سالهای 2009 و 2011 با نتایج 6-2 6-4 و 6-4 6-4 به اسانی خوان را شکست داده بود.ایا در اینجا دلیلی وجود دارد که فکر کنیم امروز خوان میتواند همه چیز را تغییر دهد ؟
در نیمه نهایی 2011 خوان موفق به دیکته رالی های بیسلاین شد و در واقع سوار بر رالیهای بیسلاین شده بود با این حال نادال با هدف قرار دادن بکهند خوان قدرت خوان رو خنثی کرد .این استراتژی نیز در بازی دیروز مقابل بردیچ به خوبی جواب داد.پس میتوان تصور کرد که او تلاش میکند که همین استراتژی را در بازی امروز پیاده کند.
پس از دو پیروزی 2-0 نادال از نظر فیزیکی هم باید در شرایط خوبی باشد در یک بعد از ظهر گرم دیگر !
ایا خوان قهرمان خواهد شد؟
او بازیهای سخت تر و بازیهای قابل ملاحظه تری را به نمایش گذاشته.او اندی موری و نواک جوکویچ را در روز جمعه و شنبه شکست داده . اما در ست سوم بازی او برابر جوکویچ در دمای هوا بسیار بالا رفته بود من فکر کردم که او به نان تُست تبدیل شده ! اما او در 7 گیم پایانی یکی از بهترین نمایشهای دوران حرفه ای خود را به نمایش گذاشت و به من ثابت کرد که من اشتباه میکنم !
در h2h رافا 7 پیروزی و سه پیروزی سهم خوان بوده است.اخرین پیروزی خوان در یو اس اپن 2009 بوده است.در 2 بازی اخیر این دو در ویمبلدون و دیویس کاپ رافا پیروز بوده ! دو بازی دیدنی و سرگرم کننده که هر دو 3-1 به پایان رسید.
یکی از دلایل موفقیت خوان در این هفته استفاده از بکهند اسلایس بوده است.ضربه ای که به یک اسلحه مناسب برای خوان تبدیل شده !
با این حال متاسفانه این ضربه برابر رافا اسلحه مناسبی نیست.خوان گفته که احتمالا از بکهند اسلایس کمتری برابر رافا استفاده خواهد کرد زیرا ممکن است که ضربات او به سمت فورهند رافا باشد.با این حال این ضربه ارزش امتحان کردن را دارد و میتواند برابر فورهند رافا موثر باشد.
با نگاه کردن به نتایج گذشته و شرایط بازیکنان به نظر میرسد که رافا پیروز شود.با این حال ممکن است کسانی خوان را انتخاب کنند بخاطر دو بازی درخشان اخیر او برابر اندی و نوله !
روز یکشنبه خوان گفت که او خیلی کاتولیک است !
و پاپ از ارژانتین است !
و سوال نهایی ممکن است این باشد ! ایا خدا بعداز ظهر امروز شبکه ESPN را تماشا میکند؟
by Steve Tignor

M A E S T R O آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: