نمایش پست تنها
قدیمی 03-15-2013, 04:57 PM   #112
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

خیلی جالبه برام یه سری مسائل...اونچه که بامداد امروز ما در زمین از دو مرد دیدیم چیزی جز احترام به هم و احترام به همه طرفداران تنیس نبود...اما نمی دونم چه حکایتی داریم ما ایرانی ها که هیچ وقت حاضر نیستیم به هم احترام بذاریم...فعلا بگذریم...
در مورد بازی خیلی می شه حرف زد...اما با توجه به شرایط ویژه ی راجر در این بازی به نظرم حرف زدن در مورد مسائل فنی یه کمی بیهوده باشه...کاملا مشخص و واضح بود که با توجه به مشکلی که راجر در کمر خودش داره قادر نیست هر آنچه که در توان داره رو درون زمین انجام بده..پس بهتره از مسائل فنی عبور کنیم و به مسائلی برسیم که صد برابر مهم تر و با ارزش تر از مسائل فنیه...و اصن همین مسائله که زیبایی های تنیس و خلق می کنه:

رافا امروز بی نظیر بود ؛ نه از لحاظ بازی از لحاظ اصول جوانمردی و اخلاق...احترام فوق العاده ویژه ای که رافا امروز برای راجر مصدوم قائل شد درس بسیار بزرگی برای همه بود...خونسردی او هنگام این پیروزی و حرکت بسیار قشنگش در پایان دیدار لب تور خود گویای همه چیز بود...به افتخار رافا باید کف زد که چند صحنه ی جوانمردانه بسیار بزرگ در زمین از خودش خلق کرد....

و اما راجر...تعجب می کنم از بعضی هواداران راجر که چگونه افتخار نمی کنن به بازیکنشون...به نظرم تک تک لحظات حضور راجر در این بازی باید باعث افتخار هوادارانش باشه...این که راجر علی رغم این مصدومیت به شدت واضح احترام گذاشت به تمام هوادارانی که بی صبرانه منتظر دیدن این بازی بودند بسیار با ارزشه...اینکه در پایان بازی اعلام می کنه دلیل شکستش مصدومیتش نبوده ؛ به نظر من باید برای طرفداران راجر از بردن یک گرند دیگر شیرین تر باشه...طرفداران راجر برای بردن گرند ها و بردن افتخارات بعید می دونم که طرفدار راجر شده باشن , اصن دلیل محبوبیت بی نظیر این ورزشکار هم این مسائل نیست...شرافت و اخلاقیان منحصر به فرد و رفتارهای بی مانند این ورزشکاره که باعثه این حجم عظیم محبوبیت در سرتاسر دنیا شده...
صحبت کردن در مورد این مسائل زیبا برای من خوشایند تر از صحبت کردن در مورد مسائل فنی این بازی بود...

اما یک نکته جالب در صحبت های یکی از دوستان هوادار رافا چند قدم بالاتر دیدم...یه سری صحبت هایی که به نظرم به قدری واضح بود که نیازی به پاسخ دادن نداشت اما خوب بد ندیدم چند نکته مختصر اشاره کنم:

این دوستمون اعتقاد داشتن رافا احترام ویژه ای برای راجر در این بازی قائل نبود...خب این حرف به قدری واضحه که تکرار می کنم احتیاجی به پاسخگویی نداره چرا که تک تک لحظات این بازی احترامی بود که هر دوی این بازیکنان برای هم قائل بودند که از مصاحبه های بعد از بازی هم پیداست...تمام هواداران تنیس در سراسر دنیا هم در محافل مختلف از بامداد امروز به وقت ایران دارن پیرامون همین مطلب با هم گفتگو می کنند..حالا اگه این هوادار محترم رافا می خواد این افتخار رو از بازیکن خودش سلب کنه دیگه بحثش فکر نکنم در این انجمن بگنجه و در جاهای دیگه باید به عنوان یک آسیب اجتماعی بررسی بشه!!...
اما ایشون در مورد راجر و اخلاقیات این ورزشکار هم صحبت کردن که دیگه مصداق بارز خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل بود...فقط به ذکر همین نکته بسنده می کنم که در جریان باشید ؛ راجر فدرر نه به خاطر افتخارات تکرار نشدنی خودش ؛ نه به خاطر رکورد های غیر قابل دسترس خودش ؛ بلکه به خاطر اخلاقیات ؛ روحیات و شرافت مثال زدنی خودشه که محبوب ترین ؛ و بهترین تنیسور تمام دوران شده...این مسئله مسئله ایه که تمام دنیا بهش اعتراف می کنه و به قدری پر نور و واضحه که ازش می شه به جای خورشید برای روشن کردن دنیا استفاده کرد...

یک نکته دیگم در خاتمه بگم در مورد خودمون...یعنی هواداران ایرانی تنیس که تعدادمون کم هم نیست...تمام دنیا تنیس رو به خاطر احترامی که در اون وجود داره دنبال می کنن و عاشقشن...پس بیاییم و ما هم به این خاطر این ورزش و دنبال کنیم...حداقل اگر ارزشی برای احترام ها در این ورزش قائل نیستیم ؛ بیاییم اون ها رو نفی نکنیم...مرسی...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: