با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
احتمالا دوستان اطلاع دارند که از طرفداران و به قول دوست عزیزمان ذوب شدگان راجر هستم با علم به این موضوع :
1- تبریک بسیار گرم عرض می کنم خدمت تمامی دوستداران رافا به خاطر این پیروزی ، بسیار قوی و محکم بازی کرد و حقش پیروزی در این مسابقه بود .
2- شاید برای اولین بار بود که از پیروزی رافا برابر راجر ناراحت نشدم ، راستش را بخواهید دوست داشتم رافا پیروز بشه و دوباره در رقابتهای تنیس حضور خودش را تداوم بده . از حق نگذریم نبودش در این مدت از جذابیت تنیس بسیار کاسته بود و من خوشحالم که برگشته و امیدوارم مصدومیتش کاملا برطرف بشه.
3- من بعد از نامبر وان شدن مجدد راجر در سال گذشته با این واقعیت کنار اومدم که دوران پادشاهی اسطوره در تنیس رو به اوفول است و دیگر نباید انتظارات گذشته را از او داشت . قبلا ( 2و3 سال پیش )وقتی که می باخت تا 1 و 2 هفته حالم حسابی بد میشد ولی دیگه با باخت های گاه و بیگاهش که حاکی از واقعیت تلخ پایان اسطوره هست دارم کم کم کنار میام . شاید تا آخر امسال در شرایط خاص بتواند درخشش مجدد در یکی از گرند اسلم ها داشته باشه و حتی پیروز بشه ولی باید پذیرفت توان پیروزی های مستمر بر رقبای جوان تر و قبراق تر را نخواهد داشت .
4- همین که هنوز در تورنمنت ها حضور داره و بر صفحه تلویزیون او را خواهیم دید لذت بخش هست هرچند آهسته ، آهسته با واقعیت ندیدنش در آینده هم باید کنار آمد .
5- خیلی خوشحال هستم که شاهد تنیسی هستم که در آن بزرگانی چون راجر ، رافا ، نواک ، اندی ،سونگا ، دلپو حضور دارند و بعید می دانم در آینده و بعد از این نسل شاهد کیفیت بهتری از تنیس باشیم ، نظر دوستان چیست ??
|