موضوع
:
بحث و تبادل نظر پیرامون اوپن استرالیا 2013
نمایش پست تنها
01-26-2013, 06:54 PM
#
530
SHIR FarHad
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mjrs
به طرز عجیبی تمام ضربات سمت فرهندش رو Unbalance میزد . اصلاً به توپ ها نمی رسید و نمیتونست توپای سمت فرهند رو از حالت دفاعی به حالت هجومی تغییر بده.
دقیقا چیزی که میخواستم بگم رو گقتی
کلا راجر همیشه با
سبک بازی counter puncher
موری مشکل داشته و به هر صورتی میخواد رالی ها رو کوتاه کنه، اما تو این بازی در کوتاه کردن رالی ها به شدت ناموفق بود! اول بازی 2 بار
chip & charge کرد و pass
شد، دراپ شات هاش هم به جایی نمی رسید و تقریبا هربار دراپ شات انداخت امتیاز رو از دست داد، به خاطر سرویس های افتضاحش تو این بازی و همینطور ریترن فوق العاده موری، نه میتونست cheap point به دست بیاره و نه S & V والی کنه.
تو گیم سروهای موری که خوب همیشه تحت فشار بود و این موری بود که بازی خودش رو دیکته می کرذ، راجر دوبار تو این بازی موری رو برک کرد و کلا تو چهار گیم برک پوینت داشت، اولین برکش هم که بخاطر ارورهای متوالی موری بود.
تنها چاره راجر برای کوتاه کردن پوینت ها تو این بازی، این بود که استایل هجومی داشته باشه ، یا وینر بزنه و یا موری رو مجبور به دادن ارور کنه، راجر این تغییر استایل از دفاعی به هجومی رو معمولا با فوهندش شروع میکنه:
1. یا
run around
میکنه و ضربه سمت بکهندش رو با فورهند جواب میده، به خاطر بکهندهای عمیق موری تقریبا تو این کار ناموفق بود، هر بار
inside in
زد و موری با فورهند کراس کورت جواب داد، به خاطر حرکت کندش به توپ نرسید. inside out هاش هم از
pace
مناسبی برخوردار نبودند. من در عجبم چرا راجر از اسلایس های عمیق روی بکهند موری استفاده نمی کرد. به خاطر سطح low bounce استرالیا، تقریبا امکان ریترن
بکهند DTL
با pace مناسب ( مخصوصا یکهند دودست ) در جواب اسلایس عمیق راجر، وجود نداره، همین این فرصت رو به راجر میداد که با خیال راحت، ریترن بکهند موری به بال بکهندش رو run around کنه و با فورهند جواب بده، من فکر می کنم این هم به خستگی و یا سن و یا مصدومیت ربط داشت، چون کلا run around کردن انرژی میبره!
2. یا از سمت فورهند down the line میزنه که خوب همونطور که افشین هم گفت، ضربات فورهندش رو در حالت Unbalanced می زد. استفاده از بکهند
اسلایس DTL
روی فورهند موری، کاری بود که تو فینال ویمبلدون به نحو perfect انجام داد و ابزاری برای شروع استایل هجومیش بود. البته دیگه چند وقتی هست که خبری از
Running FH DTL
راجر نیست، به نظر من یکی از زیباترین ضربات راجر تو دوران اوجش بود! فورهند کراس کورت هاش هم به همون دلیل کندی حرکت pace مناسبی نداشت.
3. بکهند DTL که به نظرم تنها جنبه مثبت راجر تو این بازی بود، برک پوینت 6-5 تو ست چهارم رو هم با یک بکهند DTL وینر بدست آورد.
کلا من فکر میکردم اسلایس راجر تو این بازی، یکی از اصلی ترین سلاحهاش برای در دست گرفتن نبض بازی و استارت استایل هجومی باشه که خوب اصلا اینطور نبود!
بنابراین، راجر وقتی سرویسش ON نبود، هیچ راهی واسه استارت استایل هجومی و کوتاه کردن رالی ها نداشت! با تمام این اوصاف باز هم میبینیم که تونست بازی رو 5 سته کنه و اگه خستگیش نبود حتی میتونست بازی رو ببره! همینه که میگیم مقایسه هوش و استعداد و عظمت راجر با هر تنیسور دیگه ای کار درستی نیست!
خواهشا یکی اصطلاحات داخله این پست رو واسه ی منه بیسواد توضیح بده
شماها با کجا در تماسین انقدر چیزای خوب بلدین ؟؟
در ضمن همون درصدی که من از ازش سردراوردم خیلی جالب بود. اگه میشه اون اصطلاحاتم یکی توضیح بده یه مقداری مطلع شیم دنیا چه خبره
ممنون
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
Afshin
,
BABAK
,
Hamid_RUUD
,
M A E S T R O
,
Mehdiii
,