نمایش پست تنها
قدیمی 01-26-2013, 05:07 PM   #526
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

الکی بحث و دعوا درست نکنید ........

اول از همه قهرمانی ویکا رو به دوست عزیزمون کاربر " Azarenka " تبریک میگم . بعدش اینکه شما نمی تونید به این دوستمون بگید که چی به تنیسورش بگه چی به تنیسورش نگه !!!! ایشون دوست دارند بازیکن مورد علاقه خودش رو با لقب کبیر صدا کنند و این موضوع نه توهین به کی هست نه مشکلی به وجود میاره ، عقیده ایشون به گونه هست که آزارنکا رو یک تنیسور بزرگ می بینن و هیچ اشکالی هم نداره . بالاخره هر کسی یه دیدگاه و نظری داره . بنده خودم ایشون رو به عنوان بازیکن آن چنان بزرگ قبول ندارم ولی نمی تونم بیام بگم که شما هم قبول نداشته باش. اصلا به کسی ربطی نداره این موضوع.

Azarenka جــان اینکه میاین قهرمانی تنیسورت رو در تاپیک جشن میگیری و ازش حمایت می کنی نه تنها هیچ مشکلی نداره بلکه به عقیده من خیلی هم خوبه ، ولی اون قسمت از حرفت که گفتی لی نا الکی خودشو زمین زد برای اینکه بازی رو متوقف کنه رو من باهاش مشکل دارم. لی نا اگر می خواست بازی رو متوقف کنه راه های بسیار بهتری هم وجود داشت ، نیازی نبود بیاد مچ پای خودشو ناقص کنه برای توقف بازی !!!!! در ضمن کاملا مشخص بود لی نا در حرکت کردن روی زمین مشکل داشت . به جز اون دوبار که افتاد چندین بار هم لیز خورد هم در این بازی و هم در بازی های قبلی که ازش دیدم و این نشون دهنده این هست که روی زمین به درستی نمی تونه حرکت کنه . موقع توقف یهویی پاشو ثابت می کرد و در جاهایی که سرعتش زیاد بود مچش نمی تونست وزنشو تحمل کنه و شکسته میشد و همین باعث میشد زمین بخوره.

ویرایش توسط Ahoura : 01-26-2013 در ساعت 05:34 PM
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: