نمایش پست تنها
قدیمی 01-26-2013, 12:38 AM   #506
mjrs
Senior Member

آواتار mjrs

پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر

movement فدرر تو این بازی، از اول تا آخر، به طور غیر عادی نسبت به بازی های اول تورنومنتش کند بود. مخصوصا سمت فورهندش!
اولای بازی، دقبقا یاد بازیشون تو ویمبلدون افتادم، اولای اون بازی فدرر به طور قابل ملاحظه ای دقیقا به همین شکل سمت فورهندش کند حرکت می کرد، اما بعد از 3-4 گیم به شکل عجیبی تا آخر بازی اون JesusFed دوران جوونیش بود!
من فکر میکنم علت این موضوع، علاوه بر بالا رفتن سنش، شاید به مصدومیت کمرش ربط داشته باشه. شاید هم استراتژی خاصی بود واسه اینکه بتونه انرژیشو تا آخر بازی ذخیره کنه، نمیدونم!
وقتی دو تا از سلاح های مرگبار راجر یعنی سرویس و فورهندش سر جاش نباشه، واقعا نباید انتظار داشت که مقابل top 4، تو این زمین فوق العاده کند ملبورن، بتونه نتیجه خوبی کسب کنه، همین که با این وضع باز هم بازی 5 سته میشه، دلیلش چیزی جز تجربه و استعداد راجر نیست.
البته دلیل ضعف فورهند راجر، میتونه به movement کندش ربط داشته باشه، اکثر فورهندهای راجر در حال دویدن بود و به عبارتی معمولا موقع زدن فورهد پوزیشن و تایمینگی دقیقی نداشت، همین هم باعث شد تو کل بازی یه دونه فورهند داون د لاین با قدرت و دقت مناسب از راجر ندیدیم تا چند سال پیش تموم دغدغمون بکهندش بود اما الان وضع فورهند داغونه!

من فکر میکنم اگه راجر این بازیو میبرد، مقابل نواک تو فینال یکی از یکطرفه ترین بازی های این دو میشد. با این movement سمت فورهند و بکهند دان د لاین جوکوویچ ( یکی از بهترین بکهندهای تاریخ تنیس )، و بازم میگم، تو این زمین کند، راجر حرفی واسه گفتن نداشت!
mjrs آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: