نمایش پست تنها
قدیمی 01-25-2013, 06:27 PM   #488
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic نمایش پست ها

فدرر خیلی تنیسور خوبیه ولی اگه مرد هست الان گراند ببره نه اونوقت که فقط رافا زورش بهش میرسید.
راجر تنها خوش شانسی که اورده موقعی وارد دنیای تنیس شد که فقط یک رافا میتونست جلوش رو بگیره که اون هم تو بعضی از گرند اسلمها حذف میشد و راجر با خیاله راحت قهرمان میشد.
البته دوران آخر بازی سمپراس و آغاسی هم بود که زورشون به راجر جوون نمیرسید.
بردن سودرلینگ و بقداتیس و فرناندو گنزالس و مارات سافین و اندی رادیک اونقدر هنر نیست.
بردن نادال و جوکوویچ و ماری که الان بهترین بازیها رو ارائه میدن هنره. کاری که ماری و جوکوویچ الان دارن انجام میدن.
افشین اگه نواک ببازه اینقدر ظرفیت دارم که فوش ندم. حالا کی بچست؟؟؟ خجالت بکش.
من دیگه هیچوقت تو این سایت از این لحظه به بعد نظر نمیدم. چون واقعا اینجا فقط برای طرفدارهای فدرر خوبه.
دوستان عزیز طرفدار نواک ازتون می خوام همیشه از ورزشکار مورد علاقتون دفاع کنید.
ولی خودمون کیارش چه جواب قشنکی داد گفت من که آماتور هستم میدونستم ماری برندست ولی شما چطور متوجه نشدین
خوش باشینننن.
نواک جوکوویچ یک دونست واسه نمونست.

ویمبلدونُ مشاهده نکردی؟ نواک که خیلی ها میگن بهترین ریترن رو در حال حاضر داره جز 1 گیم هیچ حرفی برای گفتن نداشت در سرویس گیم های فدرر. ماری رو هم در فینال بردیم در حالی که بسیار آماده بود. نادالم نیومد ببریمش.
اون بحث مسخره خلا تنیس زمان قهرمانی های فدرر هم دیگه لوث شده. انگار فرم فدرر در زمان ثابته ، بقیه اگه ببازن ضعیف بودن و اگه قوی باشن هم می برن!! ادامه توضیحش میشه تکرار مکررات...

بد نیست وقتی کسی در مورد چیزی که ندیده نظر میده ، حداقل یه سرچی بکنه ، ویکیپدیایی چیزی که حرف خنده دار نزنه! در آخر دوران سمپراس راجر جام مهمی نبرده بود و جز تنیسورهای مهم نبود. فقط یک بار باهم بازی کردن که راجر 3-2 برد و دور بعدشم حذف شد. در مورد آغاسی ، یکی از دوران اوج آغاسی بعد از مصدومیتش بود یعنی 2003-2005 . و خیلی از بهترین بازیهاشو تو این دوران انجام داده و اگر فدرر نبود ممکن بود چند گرند اسلم دیگه هم ببره. البته شما گفتی از 2005 تنیس می دیدی و طبیعیه که این چیزا رو ندونی. حداقل با قاطعیت نظر نده.
جوکوویچ و ماری رو هم به اندازه کافی بردیم. تو اوج نبودن؟ 1. به درک! 2. مگه ما هر بازی که باختیم تو اوج بودیم. در اکثر بازی ها که هر دو در اوج بودن راجر پیروز شده.

نواک تنیسور بسیار بزرگیه ولی اینکه " کاری که نواک کرده هنره ، نه راجر " می تونه کاندید جوک سال بشه. خود نواک هم خنده ش میگیره.
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: