[QUOTE=Afshin;79123]
خب علت وجود سطوحی مثل Plexicushion ـه استرالیا همین ایس ها و سرویس وینر های بیش از حد بود.
ATP و ITF در 10 ساله گذشته به طور پیوسته سعی کردن که سطوح رو نسبت به گذشته متعادل تر کنن ، چون واقعا تنیس 20 سال پیش زیادی به سرویس وابسته بود .
این سطوح کند تا حد زیادی ایس ها و سرویس وینر ها رو کمتر کرده در دنیای تنیس ، با این وجود همه میدونن که راجر فدرر یکی از بهترین سرو های Tour رو داره و بارها در امتیازهای حساس و مسابقات حساس به کمکش اومده.
شاید در 95% بازیهای رو در رو ، تعداد ایس ها و سرویس وینر هاش از حریف مقابلش بیشتر باشه.
امروز هم بخاطر مشکل کمرش ، نیم ساعت تا یک ساعت اول خیلی بد سرویس زد و حتی سرویس بالای 190 کیلومتر نمیتونست بزنه ، اما رفته رفته با گرم شدن کمرش ، بهتر سرویس زد و ست های آخر تقریبا به اندازه ی ماری Cheap Point بدست اورد . دقیقا توی ویمبلدون هم بخاطر کمرش توی ست های اول مقابل ماری و جکوویچ همین اتفاق افتاد. فقط اونجا سطح بیشتر مناسب بازیش بود و تونست بازی رو توی 4 ست تموم کنه.
میدونید من یه دانشجوی کامپیوترم در دنیای صفر و یک خودم ولی فقط دیوونه راجرم، و همیشه بازیهاشو دیدم ولی دایره اطلاعاتم در تنیس به همین دیدن بازیها محدود میشه ولی خوب انقدر اعتماد به نفس دارم نظرامو بذارم چون در اینجا دوستان همدیگرو ساپورت میکنن و همدیگر رو توجیه،خیلی خوبه افرادی مثل شما هستن که اطلاعاتشون انقدر بالاست.
ممنون
|