نمایش پست تنها
قدیمی 01-25-2013, 05:20 PM   #4
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic نمایش پست ها
دوست عزیز فدرر طرفدار با تجربه زیاد نداره. چون اگه با تجربه بودن میدونستند از قبل راجر 100% بازندست در این بازی. ولی احساسی با این قضیه برخورد کردند.
همونطور که من میگفتم راجر 100% بازندست امروز ولی طرفدارهاش قبول نمیکردن.
من موندم اگه تای برک نبود راجر چه میکرد؟؟؟
راجر فدرر یک تنیسور قدیمی و تعداد قهرمانیهاش بیشتر از بقیه تنیسورها هست خیلی ها طرفدارش هستند چون اسمش رو زیاد شنیدن از تلویزیون ایران.
مثل تیم بارسلونا که از وقتی قوی شده همه طرفدارش شدن و همچنین تیم ملی اسپانیا.

چشم بازار با این استدلال کور شد.این همه کارشناس خوب داریم تو این سایت اونوقت شما میای همه شونو میبری زیر سوال
این سایت سالهاست راه افتاده عزیزم و اکثرا کارشناسهای خوبی هستند.من به عنوان طرفدار اندی نمیتونستم بگم 100%تو میای میگی؟تایبرک جزو جدا نشدنی بازیه و مطمئنم اگه تو فینال تایبرکی به سود نواک تموم شه قربون صدقه تایبرک هم خواهی رفت.گیرم هم قبول که طرفداران فدرر چون اسم راجر را زیاد شنیدند طرفدارش شدند(که اصلا قبول ندارم)ولی خب؟؟؟98%طرفدارهای نواکم بعد از اوجش تو 2011 طرفدارش شدند خصوصا تو این سایت پس چیز عادی میتونه باشه.
از پوریا هم ناراحتم بابت حرفش که میگفت بشینید 7ساعت زیرش کشیدن رو ببینید.لطفا نظر خودتونو با تمسخر به دیگران غالب نکنید.نظر شما برای اینکه کی بهتر بازی میکنه برای همه محترم ولی اینکه نحوه بازی دوتا از بهترین بازیکنان جهانو زیر سوال ببرید اصلا درست نیست.
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: