01-24-2013, 08:13 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic
من اینقدر که مطمئن هستم اندی راجر رو میبره برای بازی فردا مطمئن نیست که نواک فرر رو میبره. ولی میگم 80% نواک فردا میبره. در ضمن دوستان عزیز من نظر خودم رو دادم و پیشبینی کردم بازی رو. هرکی میتونه نظر خودش رو بگه. دوست دارم همانطور که نظر دوستان برای من محترم هست نظر من هم برای دوستان محترم باشه .مرسی.
|
سروش جان معلومه که این نظرته و برای همه محترمه همونطور که گفتی نظر بقیه هم برای تو محترمه . ولی فکر نکنم بخوای بگی کسی به نظرت بی احترامی کرد ، واقعا کسی به نظرت بی احترامی کرد ؟ اما اینجا تاپیک بحث و تبادل نظره ، درسته که تو نظر شخصیتو مطرح میکنی اما بقیه دوستان اونو میخونن و در موردش نظر میدن بدون بی احترامی که خوشبختانه تا الان هم که هیچ توهین یا بی احترامی صورت نگرفته.
اما سروش عزیز درسته دوست داری راجر ببازه تا اگه نواک اومد فینال راحت تر باشه ، اما ایکاش این نظرت رو که محترم هم هست با 24 ساعت تاخیر اعلام میکردی تا صعود نواک به فینال مسجل بشه چون گویا خودت هم به برد نواک 100 درصد اطمینان نداری .
ضمنا من و خیلی از دوستان معتقدیم اگه استن تو ست پنجم خنگ بازی در نیاورده بود الان نواکی هم تو جدول نبود . البته خوشحالم که استن خنگ بازی درآورد و نواک هم هست و تو هم میای و نظر میدی . من هم از نظراتت استفاده میکنم .
|
|
|