نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic
تبریک به طرفدارهای راجر فدرر. به نظر من برد امروز راجر فقط از یک لحاظ به سودش بود. اون هم این که با رسیدن به نیمه نهایی در رنکینگ امتیاز از دست نمیده. و اگر نه با بازی که امروز مقابل سونگا انجام داد 100% به ماری میبازه. چون ماری مثل سونگا اینطور خنگ بازی در نمیاره. ماری خیلی باهوش تر از سونگا بازی میکنه.
پیش بینی من برای بازی ماری و فدرر اینه که ماری 3.1 راجر رو میبره.
|
دوست عزیز اولا این که هیچ چیزی در تنیس 100 درصد نیست. می دونم که منظور شما هم البته این نبوده.
دوما این بازی مثل بازی با مثلا بازی با نادال یا جوکوویچ نبود که رالی ها طولانی باشه. غالب قریب به اتفاق (جمله رو حال کنین

) رالی ها بسیار اگرسیو از طرف هر دو طرف بازی شد و این خودش بازی رو کوتاهتر می کنه به خصوص که بازی فکر کنم حدودا 3.5 ساعت شد (چیزی حدود 40 دقیقه بیشتر از بازی نواک) البته بیش از 40 دقیقه از اون بازی سنگینتر بود.
سوما سونگا خیلی قشنگ و حرفه ای بازی کرد!
به نظر من بازی سختی برای پیش بینی هست هر بازیکنی که تو فرم بهتری باشه برنده خواهد شد.
راستی دم سونگا گرم! اولین باری بود که تو بعضی امتیازها طرف مقابل راجر رو تشویق می کردم. جدا زیبا بازی می کرد. من خیلی وقت بود بازی ای از جو ندیده بودم نمی دونم تازگی انقدر پیشرفت کرده یا این بازی اینقدر گل کرده بود. سرویس و گراند استروک عالی

و مثل یک بازیکن با بازی زیبا با وینرهای بالا. فقط بعضی وقت های خیلی انفورس های ضایعی می داد. ولی نباید دیگه به ست پنجم می کشوند که این بار می بخشمش امیدوارم دیگه مقابل راجر تکرار نکنه