نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2013, 10:00 AM   #308
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
مصدومیت جزیی از ورزشه و ورزشکاری که مصدوم میشه یعنی یا در برنامه ریزیش مشکل داشته یا در تمریناتش پس الکی یه جوری قضیه رو وانمود نکنید که سرنا بیچاره بد شانسی اورد که مصدوم شد. اون روز که دابل المپیک و بریزبن و سینگل و همه رو میبرد همه حال می کردند به فکر این روزا نبودند که بدنش ممکنه نکشه.

من همون حرف قبلیمو میزنم ، مصدوم بود می تونست از اول بازی نیاد تو زمین نه بیاد یه ست ببره 2 ست بعد رو هم با اختلاف کم ببازه بعد بگید مصدوم بود !!!!!

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که دست سرنا ویلیامز به هیچ کدوم از تروفی های استرالیا 2013 دیگه نمیرسه . نکته بعد هم دیگه هرگز توی این تورنمنت نامبر وان نمیشه.
حالا هی بره بریزبن قهرمان بشه. فکر کردید آزارنکا نمی تونست توی سمی بریزبن بازی کنه؟؟؟ ماریا که انصراف داد یعنی واقعا نمی تونست 4 تا بازی کنه؟؟؟؟ قطعا می تونستند ولی برنامه ریزی صحیح انجام دادند. پس مصدومیت ویلیامز نه تقصیر کسی هست نه میشه گذاشت رو حساب بد شانسی. کاملا خودش مقصر بوده.
اگر چه من اعتقاد دارم اینا بهونست. هر موقع سرنا میبازه مصدومه. کلا ندیدم سرنا ببازه و سالم باشه. توی استرالیا پارسالم خوب خوب بود به محض شکست در راند4 مصدوم شد.

Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: