نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2013, 09:44 AM   #307
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها

همونایی که فکر میکردن ممکنه مصدوم شه
مشکل Back Spasm داشت و از اواسط ست دوم دیگه عملا نمی تونست سرویس بزنه. جالبه که مصدومیت یه ورزشکار بزرگ ، بساط شادی کُلی آدم رو فراهم میکنه ، نه ؟!
مصدومیت جزیی از ورزشه و ورزشکاری که مصدوم میشه یعنی یا در برنامه ریزیش مشکل داشته یا در تمریناتش پس الکی یه جوری قضیه رو وانمود نکنید که سرنا بیچاره بد شانسی اورد که مصدوم شد. اون روز که دابل المپیک و بریزبن و سینگل و همه رو میبرد همه حال می کردند به فکر این روزا نبودند که بدنش ممکنه نکشه.

من همون حرف قبلیمو میزنم ، مصدوم بود می تونست از اول بازی نیاد تو زمین نه بیاد یه ست ببره 2 ست بعد رو هم با اختلاف کم ببازه بعد بگید مصدوم بود !!!!!

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که دست سرنا ویلیامز به هیچ کدوم از تروفی های استرالیا 2013 دیگه نمیرسه . نکته بعد هم دیگه هرگز توی این تورنمنت نامبر وان نمیشه.
حالا هی بره بریزبن قهرمان بشه. فکر کردید آزارنکا نمی تونست توی سمی بریزبن بازی کنه؟؟؟ ماریا که انصراف داد یعنی واقعا نمی تونست 4 تا بازی کنه؟؟؟؟ قطعا می تونستند ولی برنامه ریزی صحیح انجام دادند. پس مصدومیت ویلیامز نه تقصیر کسی هست نه میشه گذاشت رو حساب بد شانسی. کاملا خودش مقصر بوده.
اگر چه من اعتقاد دارم اینا بهونست. هر موقع سرنا میبازه مصدومه. کلا ندیدم سرنا ببازه و سالم باشه. توی استرالیا پارسالم خوب خوب بود به محض شکست در راند4 مصدوم شد.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: