01-23-2013, 02:09 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic
خواهش میکنم.
منظورم از واقعیت این بود که این یک چیز واضح است که فرر و بردیچ زورشون به نواک نمیرسه. ولی دوستمون تشبیهش کرده بود به تخیل درون من.
اون که حریف نوله خسته باشه حتما همینطور میشه. چون نیمه نهایی اونور 100% درصد یک ماراتون طولانی خواهد بود. به نظرت اندی و راجر بازیشون طولانی نمیشه؟؟؟
در ضمن نوله نیمه نهایی رو 5 شنبه بازی میکنه و 2 روز استراحت میکنه واسه فینال که یکشنبه هست ولی نیمه نهایی اونور جمعه برگزار میشه. قشنگ مثل پارسال شد که رافا 2 روز استراجت کرد ولی نواک 1 روز.
به نظر تو این یک واقعیت نیست؟؟؟
خداییش تو دوست نداشتی نواک نیمه نهایی رو جمعه بازی کنه ولی راجر 5شنبه بازی کنه؟؟
چرا اینجا همه محاقظ کار هستند و حرف دلشون رو نمیزنن؟؟؟
|
سروش جان درسته نظری که دادی کاملا برآمده از احساس یه نواکی دو آتشه است ولی من بخش اعظم حرفهات رو می پسندم و می پذیرم ، اما اینکه هواداران دوست دارن شرایط برای تنیسور محبوبشون چه جوری رقم بخوره یکسان نیست . مثلا من خیلی به اینکه یک روز دیرتر یا زودتر بازی کنه فکر نمیکنم . من همیشه دوست دارم که راجر فقط و فقط در روز بازی با اندی یا نواک خودش باشه و با اعتماد به نفس بازی کنه چون اطمینان دارم که اگه راجر با اعتماد به نفس بازی کنه صد در صد میتونه از سد اندی و نواک عبور کنه .
|
|
|