نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2013, 08:23 AM   #2
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

موضع‌گیری و واکنش منفی تنیس‌بازان به اتهامات مطرح شده توسط رُکوس

اندی ماری نسبت به اظهارات کریستوف رُکوس که گفته: «مدعی گستردگی دوپینگ در ورزش تنیس است» عکس العمل و واکنش نشان داد.

از این تنیس‌باز بازنشسته 34 ساله در یک روزنامه بلژیکی نقل شده بود که این «غیر قابل تصور» است که بازیکن می تواند به مدت پنج ساعت در درجه حرارت و گرما بازی کند و سپس در روز بعد هم «هنوز همانند یک خرگوش بـِدَود».

با این حال، ماری می‌گوید که نظرات این فرد بلژیکی به دور از حقیقت است. ماری به خبرنگاران گفت: «هر کس می تواند میزان ساعات آموزش و تمرین تنیس‌بازان حرفه‌ای را ببینید. رشته های ورزشی دیگری هم هستند که از لحاظ به چالش کشیدن استقامت، بسیار بیشتر از تنیس انرژی مصرف می‌کنند.»

ماری می‌افزاید: «این گفته رُکوس درست نیست که ادعا کرده ما پنج یا شش ساعت بازی می‌کنیم و پس از آن دوباره در روز بعد، مثل یک خرگوش از اینجا به آنجا می‌دَویم. در مسابقات گرند اسلم وقتی که آقایان پنج یا شش ساعت بازی می‌کنند، (آن‌چه که ما اغلب انجام می‌دهیم)، بر خلاف مسابقات ATP «یک روز» استراحت داریم و سپس بازی دور بَعدی سه از پنج Setـی خود را انجام می‌دهیم.»

«به عنوان مثال، من پس از بازی سال گذشته‌ام با نوواک جوکوویچ در گرند اسلم آزاد استرالیا شنیدم که نوله طی «یک روز استراحت»ش پیش از مسابقه، تا پیش از ساعت 3، نه تمرین کرد، نه با راکت به هیچ توپی ضربه زد و نه از تخت‌خوابش بیرون آمد.»

ژولی‌یـَن بِنِه‌تو/Julien Benneteau، تنیس‌باز فرانسوی نیز در دفاع از ماتادور اسپانیایی گفت: «به اعتقاد من، نادال هیچ سنخیتی و میانه‌ای با دوپینگ ندارد. او تا به امروز، با مصدومیت بسیار شدیدی از ناحیه زانو روبرو بوده و شَک ندارم که به محض بهبودی کامل، به میادین باز خواهد گشت. من هیچ شک و شبهه‌ای نسبت به نادال ندارم. با سیستم سخت‌گیرانه‌ی ضد دوپینگ فعلی، من استفاده از مواد نیروزا برای ورزشکاران تنیس‌باز را بسیار دشوار می‌بینم. به خصوص آنکه AMA و ATP نهادهای خود مختار و دارای استقلال رأی هستند.»

جونِس بیورک‌مَن/Jonas Bjorkman و یوآخیم یوهانسون/Joachim Johansson دو تنیس‌باز برجسته سوئدی نیز در دفاع از هموطنشان رابین سودرلینگ موضع‌گیری کردند. جوناس بیورک‌من شماره یک پیشین جهان در بخش دوبل و دارنده 9 عنوان گرند اسلم در تویـیترش نوشت: «این اولین بار نیست که رُکوس پرت و پلا و مزخرف می‌گوید. این نادان آخرین فردی‌ست که انسان به سخنانش گوش می‌دهد.» او همچنین بر روی بلاگ شخصی‌اش نوشته که از شنیدن چنین شایعاتی «نمی‌توان» عصبانی نشد. «آن‌چه که من می‌دانم این است که رابین هرگز از مواد نیروزا استفاده نمی‌کند به این خاطر که این کار بر خلاف ارزش‌هایی است که او بدان‌ها معتقد است».

بیورک‌من (چپ) در مسابقات گرند اسلم ویمبلدون

خود رابین سودرلینگ هم بر روی تویـیترش نوشت: «در طول این سالیان، آموخته‌ام که نیازی به پاسخ در مورد شایعات و مزخرفات نیست. این نخستین بار نیست و باز هم مطالب جدید این‌چنینی در موردت خواهند گفت.»

یوآخیم یوهانسون

یوآخیم یوهانسون شماره نهم پیشین جهان در بخش انفرادی و دارنده رکورد 51 سرویس منجر به Ace در یک مسابقه (دور چهارم آزاد استرالیا 2005 مقابل آندره آغاسی) نیز گفته است: «این اتهامات بی اساس هستند». وی می‌افزاید: «سودرلینگ در سال‌های اخیر، یکی از بازیکنانی‌ست که سخت‌ترین تمرینات را در برای کسب آمادگی به منظور حضور در مسابقات انجام داده و دشواری آن را تحمل می‌کند. سودرلینگ علی رغم وجود عفونت در بدنش از تابستان 2011 تا کنون تمرینات دشواری را پشت سر گذاشته است.»

یوهانسون بدین شکل مطلبش را خاتمه داد: «رابین، امیدوارم موفق باشی. من از هر نظر به تو ایمان دارم.»

لینک خبر به زبان سوئدی:

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: