نقل قول:
نوشته اصلی توسط AndreS
بازی با داویدنکو ک اصلا راجر اومده بود گرم کنه و انرژیشو هم برای مراحل بعد نگه داره .
اما این بازی راجر عالی بود چون تامیک هم بهترین بازیشو میکرد هیچ چیز کم نداشت
در مقابل یه بیگ سرو به راحتی نتونی از برک پوینتات استفاده کنی حتی اگه تریپل بریک پوینت داشته باشی هر لحظه امکانش هست با چند امتیاز سرویس برگردِ ب بازی
همونطور که دیدیم خیلی راحت با زدن سرو های سنگین و مهار نشدنی از زیر فشار بیرون میومد و برای سرویس بعد آماده میشد
من ک از دیدن بازی لذت بردم
بازی بعدی فدرر هم این اتفاق میوفته و چیز نگران کننده ایی نیست . احتمالا تعداد برک پوینت ها هم کمترِ
هرچند ریترنش جا داره بهتر از اینا باشه روی سرو های Kick
|
در مورد بازی با داویدنکو قبول ندارم که راجر اومده بود گرم کنه. درسته اختلاف سطح دو بازیکن زیاد شده ولی داویدنکو امسالو خوب شروع کرده و به این سادگیم نمیشه بردش. شاید اگه به راجر نمیخورد بیشتر بالا میومد.
راجب بریک پوینتا هم خب اگه سرویسشون بگیره که بحثی نیست، بحث من تو جریان بازیه. به نظرم گاهی بیش از حد از اسلایس (اونم رو سرو دوم) استفاده میکنه و فرصت هجوم رو واسه حریف مهیا میکنه. اگه دقت کرده باشی تو بازی با داویدنکو تو اکثر گیم ها راجر فرصت بریک چندین باره داشت ولی خوب استفاده نمی کرد و زمان بازی بالا میرفت که تو این سن خطرناکه.
من فکر میکنم واسه گرفتن بریک اول خب احتیاط منطقیه (چون شاید دیگه فرصتش گیر نیاد) ولی وقتی یه بریک جلو باشه دلیلی نداره با احتیاط کار کنه و بازی هجومی منطقی تره. چیزی که علاوه بر دو بازی اخیر، در چند تورنمنت اخیر تو بازیای مهم دیده شده(مثه المپیک جلو خوان یا مسترز کاپ) و در نهایت به ضرر راجره.