نمایش پست تنها
قدیمی 01-18-2013, 06:41 PM   #151
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها

مریضه؟ توی استرالیا شرکت می کنه تا راند 3 هم میرسه بعد مریضه ؟؟؟ توی هوپمن کاپ همه رو زد بعد ؟ اصلا اگه مریضه برا چی شرکت کرد؟؟؟؟ مگه مجبور بود شرکت کنه ؟؟؟ وقتی اومده توی گرند اسلم تا راند 3 هم صعود کرده یعنی سالمه و مشکلی نداره .

=======

گویا شما نیمه نهایی استانبول و فینال اشتوتگارت رو ملاحظه نفرمودید !!!!! آخرین بازی ماریا و آزارنکا رو ماریا برده و جالبه که روی هارد کورت هم بوده.
طوری میگه ویکا هر کی ندونه فکر می کنه قهرمان 25 گرند اسلم و 15 سال زن شماره یک هست!!!!!! ویکا کیه اصلا ؟ یه تنیسور هست که کمتر از یک سال نامبر وان بوده و یک گرند اسلم هم فقط داره !!!!! موفقیت های بیشتری از آزارنکا سراغ دارید به ما هم بگید . تنیسور هایی که 1 اسلم بردند یا نامبر وان بودند در تنیس زنان خیلی زیاد هست .

اهورا جان ونوس الان 2ساله که یک بیماری داره که ماهیچه ها بدنش نمیتونن خوب فعالیت کنن و بیشتر موقعه ها تنگی نفس میگیره. اگه استباه نکنم اسمه بیماریش شوگرن. تا آخر عمرش هم دیگه خوب نمیشه. ولی ونوس گفت من از تنیس خدا حافظی نمیکنم به خاطر این بیماری و میجنگم با بیماری. اگه اشتباه نکنم یک سال هم به خاطر این بیماری از میادین دور بود. این هم توضیحات در مورد این بیماری. به نظر تو با داشتن این بیماری ماریا امروز کار شاخی رو انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟
ونوس ویلیامز، ستاره تنیس زنان جهان مدت کوتاهی پیش از شروع دور دوم مسابقه‌های تنیس آزاد آمریکا از این مسابقه کناره گرفت و اعلام کرد به نشانگان شوگرن، یک بیماری خود‌ایمنی که با خشکی دهان و چشم و درد مفاصل بروز می‌کند، مبتلاست. به نوشته نیویورک تایمز ویلیامز که پی از این نیز زمان زیادی را به دلیل ابتلا به مشکلات پزشکی گوناگون از آسیب مفصل ران گرفته تا عفونت ویروسی، از مسابقه‌ها دور مانده بود، در این باره گفت: «خداراشکر می‌کنم که بالاخره بیماری من تشخیص داده شد و در حال حاضر بر بهبود و بازگشت به تنیس متمرکز هستم.»

تشخیص «نشانگان شوگرن» مشکل است زیرا افراد مبتلا، ممکن است برای مدت‌ها فقط علایم مبهمی به صورت خستگی و فقدان انرژی داشته باشند. ویلیامز در مصاحبه‌ای گفت: «این خستگی را مشکل می‌توان توضیح داد، باید آن را تجربه کرده باشید. بعضی صبح‌‌ها واقعاً احساس بیماری می‌کنم، مثل اینکه مدت‌ها بی‌خوابی کشیده باشم یا به آنفلوانزا یا سرماخوردگی مبتلا باشم. همیشه این احساس خستگی وجود دارد و هرچه بیشتر سعی کنم بر آن غلبه کنم، بدتر می‌شود.» ونوس ویلیامز 31 ساله باوجود خستگی مزمن و اشکال در نفس کشیدن که اکنون می‌داند به علت دچار بودن با نشانگان شوگرن است،‌در 4 سال گذشته در 10 مسابقه جهانی برنده شده است.

Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: