نمایش پست تنها
قدیمی 01-18-2013, 06:03 PM   #148
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic نمایش پست ها
طرفداران شاراپووا خیلی خوشحال نباشید. فکر نکنم بردن ونوس ویلیامزی که مریضه کار دشواری بود که ماشا انجام داد. من خودم از خواهران ویلیامز بدم میاد ولی امروز برای ونوس واقعا دلم سوخت چون از وقتی مریض شده دیگه نمیتونه مثل قبلا بجنگه. از شاراپووا هم بدم نمیاد ولی طرفدارش نیستم.
به هر حال هر وقت شاراپووا تونست سرنا یا ویکا رو ببره اونوقت کار شاخی انجام داده.

مریضه؟ توی استرالیا شرکت می کنه تا راند 3 هم میرسه بعد مریضه ؟؟؟ توی هوپمن کاپ همه رو زد بعد ؟ اصلا اگه مریضه برا چی شرکت کرد؟؟؟؟ مگه مجبور بود شرکت کنه ؟؟؟ وقتی اومده توی گرند اسلم تا راند 3 هم صعود کرده یعنی سالمه و مشکلی نداره .

=======

گویا شما نیمه نهایی استانبول و فینال اشتوتگارت رو ملاحظه نفرمودید !!!!! آخرین بازی ماریا و آزارنکا رو ماریا برده و جالبه که روی هارد کورت هم بوده.
طوری میگه ویکا هر کی ندونه فکر می کنه قهرمان 25 گرند اسلم و 15 سال زن شماره یک هست!!!!!! ویکا کیه اصلا ؟ یه تنیسور هست که کمتر از یک سال نامبر وان بوده و یک گرند اسلم هم فقط داره !!!!! موفقیت های بیشتری از آزارنکا سراغ دارید به ما هم بگید . تنیسور هایی که 1 اسلم بردند یا نامبر وان بودند در تنیس زنان خیلی زیاد هست .

ویرایش توسط Ahoura : 01-18-2013 در ساعت 06:16 PM
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: