01-18-2013, 02:12 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نکته ی جالب قضیه اینه که الان دیگه سطوح خیلی سریع مناسب بازی راجر نیستن.
درسته مقابل کسی مثل ماری ، جکوویچ و نادال روی سطوح سریع کارش خیلی راحت تر میشه ، ولی در مقابل Big Hitter هایی مثل بردیچ ، سانگا ، دلپوترو و ... کارش به مراتب مشکل تر میشه.
راجر دیگه مثل سابق سریع توی زمین حرکت نمیکنه ، همین باعث شده که نتونه به خوبی گذشته سمت فُرهندش رو کاور کنه . راجر چون بال ضعیفترش بکهند هست همیشه متمایل به سمت بکهندش بازی میکنه ، که در صورت ممکن بتونه با Run Around کردن توپهای سمت بکهندش رو با فــُرهندش بزنه ، همین باعث میشه که همیشه سمت فرهند باز تر باشه و Big Hitterـهایی مثل بردیچ و دلپوترو که میتونن از هر دو بالشون ضربات سنگینی بزنن با حمله به فرهند راجر خیلی براش مشکل ساز میشن.
من وقتی میگم دوست دارم سطوح با سرعت بالاتر ببینم معنیش این نیست که دوست دارم راجر قهرمان شه ، واقعا از دیدن اون تنیس ها بیشتر لذت میبرم ، وگرنه راجر توی سریع ترین اسلم سال که یو اس اپن باشه الان 3 سال میشه که حتی به فینال هم نرسیده در حالی که روی خاک و استرالیا بهتر کار کرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط moris
اون زمان 20 ثانیه که اصلا غیر قابل اجراست به نظرم.شما همین الان بازیهای راجر رو هم نگاه کنید بالای 20 ثانیه میره این زمان.
وقتی دو بازیکان تو سطح رافا و نوله یا راجر و اندی به هم میخورن اعمال این قانون به هیچ عنوان عملی نیست.اون موقع میخوام ببینم کدوم داور جرات میکنه این قانون رو درست اجرا کنه.همونطور که گفتم این مطلب رو بعد ها ثابت میکنم.
در مورد تذکر قانون ITF هم ممنون.
شما گفتید هدف atp یکسان سازی بوده در صورتی که همونطور که گفتم نظرتون پارسال کند شدن بود به همین دلیل من اون بحث رو پیش کشیدم وگرنه نظر من هم به عنوان یه طرفدار رافا همون بازگشت سطوح به حالت قبلی بود و تضاد بین زمینها که پارسال به نتیجه رسیدیم.
|
راجر به صورت Average بخوایم حساب کنیم ، 10-15 ثانیه بین سرویس ها صبر میکنه ، آمارش موجوده. ولی قبول دارم که 20 ثانیه تا حدودی کمه ، بخصوص وقتی که بازیها سنگین میشن ، شاید 30 ثانیه معقول ترین حالت باشه و یه تبصره ای هم بذارن که در صورت طول کشیدن بازی بیشتر از یک زمان مشخص 10 ثانیه به اون 30 ثانیه اضافه شه . ولی در هر صورت باید یه فکری به حال این قضیه بشه .
خب الانم میگم ، سطوح بیشتر کــُند شدن تا سریع ! علتش هم اینه که قبل از این که تغییرات شکل بگیره ، سطحو غالب ، سطوح سریع بود ، که خب بعد از تغییرات باعث شد تعداد سطوحی که کندتر میشن ، بیشتر از سطوحی باشه که سریع تر شدن . ولی هدف صرفاً کـُند کردن سطوح برای ضربه زدن به یه قشر خاصی از تنیسورها نبوده.
|
|
|