نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin
شما هم اینو در نظر نمیگیری که بین خیلی از امتیاز ها 1.5 دقیقه وقت تلف میشه . در ضمن اون 25 ثانیه ای که دارید میگید مربوط به ITF نمیشه ، قانون ITF برای زمان بین دو سرویس 20 ثانیه هست . نواک و رافا در بهترین حالت 25 ثانیه بین سرویس هاشون صبر میکنن . اون زمانی که من حساب کردم اگه کم نبوده باشه ، مطمئناً زیاد نبوده.
ATP هم امسال اومده مجازات اتلاف زمان روکمتر کرده ، که داورها با فشار بیشتری قانون رو اعمال کنن . هدف هم کاملا مشخصه ، هیچ کس حوصله ی 2 دقیقه صبر کردن بین دو امتیاز رو نداره . توی تورنمنت های اول سال دیدید که داورها کاملا قانون رو اجرا کردن و به هیچ بازیکنی اجازه ندادن بالای 25 ثانیه (که قانون ATP هست) بین دو سرویس زمان تلف کنن.
در مورد کند کردن سطوح ، الانم همین حرف رو میزنم ، اقتضای زمان بود که سطوح کندتر بشن ، مردم از دیدن سرو و والی خالی خسته شده بودن ، همین طور که الان از رالی خشک و خالی خسته شدن . البته همه ی سطوح کند نشدن ، همون پارسال هم که بحث کردیم گفتیم ، تورنمنتی مثل RG هم دیگه مثل سابق نیست و خیلی سریع تر سالیان دور شده . شکوه و گلایه من و خیلی های دیگه اینه که باید همه جور سطحی وجود داشته باشه ، هم سطوح خیلی سریع ، هم سطوح خیلی کند و هم سطوح با سرعت متوسط . در حالی که الان همه ی سطوح دارن به سمت یه سطح ثابت (نه الزماً کند و نه الزاماً سریع) پیش میرن . برای مثال همین امسال شرایط زمین توی استرالیا تغییر کرده ، به گفته ی خود بازیکنا 10% سریع تر شده و توپ ها هم به مراتب سبک تر از سالهای قبل شدن. به نظر من اینکار باعث میشه که تنیس اون تنوع خودشو از دست بده ، در حالی که اگه همه جور سطحی وجود داشته باشه ، بازیکنی بهترین خواهد بود که کاملترین باشه و بتونه روی همه ی سطوح بازی کنه.
|
اون زمان 20 ثانیه که اصلا غیر قابل اجراست به نظرم.شما همین الان بازیهای راجر رو هم نگاه کنید بالای 20 ثانیه میره این زمان.
وقتی دو بازیکان تو سطح رافا و نوله یا راجر و اندی به هم میخورن اعمال این قانون به هیچ عنوان عملی نیست.اون موقع میخوام ببینم کدوم داور جرات میکنه این قانون رو درست اجرا کنه.همونطور که گفتم این مطلب رو بعد ها ثابت میکنم.
در مورد تذکر قانون ITF هم ممنون.
شما گفتید هدف atp یکسان سازی بوده در صورتی که همونطور که گفتم نظرتون پارسال کند شدن بود به همین دلیل من اون بحث رو پیش کشیدم وگرنه نظر من هم به عنوان یه طرفدار رافا همون بازگشت سطوح به حالت قبلی بود و تضاد بین زمینها که پارسال به نتیجه رسیدیم.